Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szegényebb családból származó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegényebb családból származó lanykent találtatok magatoknak olyan férfit aki ezt el tudta fogadni? Fiúk őszintén mi a véleményetek erről? Tudom sok a feltételezés hogy nem ez határozza meg, viszont aki benne van az tudja, hogy valamennyire mégis.

Figyelt kérdés

2021. márc. 13. 14:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy ez milyen komplexusokat tud okozni az emberben. Igen van olyan aki eltudja fogadni. De sokan nem. Én is szegényebb családban nőttem fel, bennem is okozott ez rossz érzéseket, hogy én kevesebb vagyok. Sosem hívtam meg magamhoz senkit sem. Emiatt ment is tönkre barátságom. Fiúkat sem hívtam meg. Sokszor inkább máshol rakattam ki magam az autóból, hogy ne lássák, hogy egy egyszerű szegény csaj vagyok. Volt egy barátnőm akik szintén szegények voltak és emlékszem mennyit izgult azon, hogy mi legyen. Nem akarja haza vinni bemutatni a fiút, nem akarja, hogy lassan hol ,hogy laknak.Egy kapcsolatban is előbb utóbb kibújik az anyagi helyzet, vannak olyan programok amiket a gazdagabb simán kifizet míg a szegény nem tud. Nem lehet elvárni mindig a fiútól,hogy fizessen mindent. Én már kezdek ebből talpra állni. Gazdag sosem leszek, de azért ami kell megteremtem magamnak.
2021. ápr. 9. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!