Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom a feltételezésre? Ezt tálaltam a feleségem táskájába?
Éppen kerestem a cigit a táskájában amikor egy gyógyszeres tájékoztatóra bukkantam, ami egy eseményutáni tablettáról szólt! Amióta együtt vagyunk kb 7 éve volt szükség ilyen gyógyszerre, szóval elmondásával ellentétben ez nem lehet az, azt mondta a gyerekünk találata a régi táskájába és elvette tőle, ő azt se tudta hogy akkor hirtelen hová tette.
A lap tiszta, nem sárgult stb szóval nem vagyok hajlandó ezt elhinni.
Ráadásul mi óvszerrel védekezünk mert másik gyereket nem akar.
Hozzáteszem hogy mostanság a menstruációja be volt zavarodva közel 2 hétig vérzése volt.
Ő tagad mindent szóval nem sok minden derült ki.
A telefonját átnézve sem facebookos üzenet, se hívás, se sms sem telefonszám nincs ami egy biztos pont lehetne hogy kivel.
Jelenleg nem dolgozik itthon van a gyerekünkkel én ausztriában dolgozom, hétvégén járok haza.
Hozzáteszem a kapcsolatunk nem rég megromlott, mert szerinte én nem akarok vele szeretkezni, ő meg többre vágyik, és hogy amikor én fáradtan haza mentem elaludtam.
Tény hogy egy kicsit flegma és bunkó voltam vele mostanság ahogy ő állítja de nem ez a megoldás hanem hogy megbeszéljük....
Nagyon bűzlik a dolog. Most hagyd rá, poloskázd be a házat, aztán majd munkában elszórakoztatod magad a valóságshowval.
32/f
Szerintem kamerazd be a hazat.
Letezik olyan eszkoz ami figyeli es rogziti az idopontot hogy mikor nyitja-csukja a ajtot, az ajto ele is rakhatnal kamerat.
Lehet hogy van masik telefonja amirol hivja a szeretot es lehet hogy nem is a te hazatoknal vannak de tudnad figyelni hogy mikor megy el otthonrol es felhivnad, megkerdezned merre jar, milyen volt a napja, mit csinalt es ebbol sok minden kiderulhet.
Ez eléggé egyértelmű, Enis gyanakodnék.
Plusz amikor használtam esemény utánit nekem is hasonló Tünetet okozott... azóta és előtte sem volt ilyen.
Figyeltesd meg esetleg valami ahveroddal h mikor hova megy ...
Az uzeneket nem nagy dolog törölni
Szerintem felesleges gyanusítgatnod. Egyszerűbb ha csendben figyeled és résen vagy. Esetleg egy pici kamerát az ágy felé nézve felszerelni. De ha ez túlzás, van olyan app ami figyeli a telefont hogy kivel mikor cseveg.
De egyébként beszélned kellene vele, mert az írásod alapján neked is van vaj a füled mögött. Szóval ezt is rendbe kellene hoznod.
Tudni kell hogy a megcsalás nem ok, hanem okozat, függetlenül attól hogy ki, kit, kivel, és hányszor csal meg. Ehhez három ember kell. Igen a megcsalt fél is pont annyira tehet róla akár akarva, akár akarata ellenére.
Figyelj oda, csak éberen, de NE legyél támadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!