Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van okom a feltételezésre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom a feltételezésre? Ezt tálaltam a feleségem táskájába?

Figyelt kérdés

Éppen kerestem a cigit a táskájában amikor egy gyógyszeres tájékoztatóra bukkantam, ami egy eseményutáni tablettáról szólt! Amióta együtt vagyunk kb 7 éve volt szükség ilyen gyógyszerre, szóval elmondásával ellentétben ez nem lehet az, azt mondta a gyerekünk találata a régi táskájába és elvette tőle, ő azt se tudta hogy akkor hirtelen hová tette.

A lap tiszta, nem sárgult stb szóval nem vagyok hajlandó ezt elhinni.

Ráadásul mi óvszerrel védekezünk mert másik gyereket nem akar.

Hozzáteszem hogy mostanság a menstruációja be volt zavarodva közel 2 hétig vérzése volt.

Ő tagad mindent szóval nem sok minden derült ki.

A telefonját átnézve sem facebookos üzenet, se hívás, se sms sem telefonszám nincs ami egy biztos pont lehetne hogy kivel.

Jelenleg nem dolgozik itthon van a gyerekünkkel én ausztriában dolgozom, hétvégén járok haza.

Hozzáteszem a kapcsolatunk nem rég megromlott, mert szerinte én nem akarok vele szeretkezni, ő meg többre vágyik, és hogy amikor én fáradtan haza mentem elaludtam.

Tény hogy egy kicsit flegma és bunkó voltam vele mostanság ahogy ő állítja de nem ez a megoldás hanem hogy megbeszéljük....

2019. jún. 30. 17:30
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
87%

Hiába kérdezitek, milyen lejáratú a gyógyszer gyártása.

Az rémlik, hogy az a dobozán található?

A kérdező csak a dobozban lévő betegtájékoztatót találta meg.

2019. jún. 30. 20:56
 22/42 anonim ***** válasza:
68%
Rokonnál úgy derült ki a megcsalás, hogy a férj (aki szintén hetente-kéthetente járt haza külföldről) tett egy olyan diktafont a hálószobaszekrény tetejére, egy doboz mögé, ami akkor kapcsolt be, amikor hangot észlelt.
2019. jún. 30. 21:12
 23/42 anonim ***** válasza:
88%

Engem az is érdekelne , hogy miért nincs szexuális életetek?

Hétvégére haza jössz és nem màszol rá az asszonyra?

Picit érthető lenne. .

2019. jún. 30. 21:55
 24/42 anonim ***** válasza:
53%

A ket hetes folyamatos mensesz a felborul hormonrendszer jele. A szexnelkulisegtol is felborul a hormonrendszer,de inkabb egy esemeny utani tabira tippelek.

Mivel bunko vagy vele ,ritkan vagy mellette fizikailag,es akkor sem kezdemenyezel szexet,igy indokolt,h szeretot tartson. Sajnos nagy reszed van benne,h valszeg csal. Sajnos olyan korulmenyeket teremtettel.

2019. júl. 1. 00:58
 25/42 anonim ***** válasza:
39%

"10 éves házassággal a hátam mögött:

Én még soha sem nyúltam a párom zsebeibe, táskájába - és ezt ő sem tette meg az elmúlt 10 évben az enyémben.

Soha nem nyúltam a telefonjába, és ő sem az enyémbe.

Nem tudom, hogy ő hogy reagálná le ha ezt a megállapodásunkat egyszer felrúgnám, de én biztos iszonyú balhét vernék ki!"

Egyszerűen utálom a fajtád. Így, nyersen leírva. Ezen az oldalon gyakori példány vagytok. Idejöttök egy kérdéshez és leírjátok, hogy ti meeeennnnyire királyok vagytok és ti sohaaaaa nem csináltok semmi rosszat, tökéletes a párkapcsolatotok, stb stb. Őszintén? Ki a jó büdös francot érdekel, hogy TI nem néztek bele egymás holmijába? Elképzelem, hogy mostok, berakja egyikőtök a saját ruháját a mosógépbe, persze előtte átnézi a zsebeket, majd a másikótok is megcsinálja ezt a rituálét. Vagy ha egyikőtök távol van, akkor nem mossátok a másik ruháit? Meg ha kell valami egymás táskájából, akkor se vesztek ki semmit és azt mondod: -Béla, drágám, tudod hogy neü nyúlok a táskádba, gyere ide és vedd ki magadnak!

-De el van törve a lábam!

-Nem baj, én akkor sem nyúlok bele, mert szuper feleség vagyok, aki nem turkál a holmijaid közt.

Életszerű.

Na már most, ha az előbbit túlzásnak tartod és néha kotoráztok egymás cuccaiba, akkor megvan rá az esély, hogy találtok valamit. Ennyi a történet. Bocsi, hogy összetöröm az egoista, mindenben jobb vagyok világod.

2019. júl. 1. 05:50
 26/42 anonim ***** válasza:
94%

26-os neked mi a bajod? Nem védeni akarom a másikat de itt mindig van aki beleáll a másikba ha leírja őszintén miről mi a véleménye vagy mit hogyan csinál másképp esetleg mit hogy reagálna le. Nem lehetünk egyformák. Mindenki másképp gondolkodik másképp cselekszik.

N

2019. júl. 1. 06:39
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Matekozz. 72 órán belül kell bevennie az utolsó szex óta. Mikor találtad meg? Mikor voltatok utoljára együtt?

Nem bekamerázni kell a házat hanem megbeszélni, mégis mi történt. Ne hagyd hogy hülyének nézzen, szerintem sem sokéves az a betegtájékoztató. De lehet, hogy az utolsó együttléteteknél félt, hogy valami félrecsúszott és inkább bevett egyet.

De ha nagyon rég volt az utolsó szex veled, akkor bizony félrement.

30n

2019. júl. 1. 14:51
 28/42 anonim ***** válasza:

Ugyan, 25.ös, mi is csinálunk sok marhaságot, nem vagyunk példák, mert nem vagyunk hibátlanok!

Itt a legtöbben leírják a saját tapasztalataikat - vagy csak véleményt nyilvánítanak.

Amit leírtam, azt azért tettem, mert nálunk ez így MŰKÖDIK.

Mindenki azt szűr le magának belőle, amit akar.

Meg amire képes...

Valóban nem nyúlkálunk egymás cuccaiba, mert anno így állapodtunk meg!

Így aztán lehet, hogy a telója tele van mások képeivel, de amíg minden tekintetben normális a kapcsolatunk, nincs okom ezt feltételezni - és ezért nem is érdekel!

Lehet persze kutakodni, és az is lehet, hogy találsz "valamit"... amin aztán el kezdhetsz agyalni, féltékenykedni, míg rá nem megy a kapcsolatotok.

Azt azért tudjad: ha valaki valakit meg akar csalni, azt meg is fogja tenni - a kutakodás nem szab gátat ebben!

Ne görcsölj, élj te is olyan boldogan mint mi. Én ezt kívánom neked (is)! A 19-es voltam!

2019. júl. 1. 15:30
 29/42 anonim ***** válasza:
56%

Elszakadt a gumi amikor a szeretőjével kefélt és ezért vette be.

Most komolyan ne sértődj meg, de ha csak ritkán vagy otthon és akkor sem dgod meg jó alaposan, ráadásul flegma meg bunkó is vagy, akkor mit vársz?

Számomra az is kérdéses hogy te hogy bírod ennyi ideig szex nélkül? Ha csak ritkán járna haza a párom és akkor is így viselkedne, én tutira venném hogy megcsal és szerintem ő is így gondolja. És mivel beszélni sem lehet veled, ezért úgy döntött hogy ami neked jár, az neki is.

Ez természetesen nem menti fel egyikőtöket sem.

Ha bizonyosságot akarsz vagy próbáld úgy intézni hogy váratlan időpontban hazamégy, vagy alkalmazz kép/hangrögzítő technikát amit fentebb is javasoltak már.

32/N

2019. júl. 1. 16:21
 30/42 anonim ***** válasza:
Mégis mit vártál?
2019. júl. 2. 08:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!