Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van okom a feltételezésre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom a feltételezésre? Ezt tálaltam a feleségem táskájába?

Figyelt kérdés

Éppen kerestem a cigit a táskájában amikor egy gyógyszeres tájékoztatóra bukkantam, ami egy eseményutáni tablettáról szólt! Amióta együtt vagyunk kb 7 éve volt szükség ilyen gyógyszerre, szóval elmondásával ellentétben ez nem lehet az, azt mondta a gyerekünk találata a régi táskájába és elvette tőle, ő azt se tudta hogy akkor hirtelen hová tette.

A lap tiszta, nem sárgult stb szóval nem vagyok hajlandó ezt elhinni.

Ráadásul mi óvszerrel védekezünk mert másik gyereket nem akar.

Hozzáteszem hogy mostanság a menstruációja be volt zavarodva közel 2 hétig vérzése volt.

Ő tagad mindent szóval nem sok minden derült ki.

A telefonját átnézve sem facebookos üzenet, se hívás, se sms sem telefonszám nincs ami egy biztos pont lehetne hogy kivel.

Jelenleg nem dolgozik itthon van a gyerekünkkel én ausztriában dolgozom, hétvégén járok haza.

Hozzáteszem a kapcsolatunk nem rég megromlott, mert szerinte én nem akarok vele szeretkezni, ő meg többre vágyik, és hogy amikor én fáradtan haza mentem elaludtam.

Tény hogy egy kicsit flegma és bunkó voltam vele mostanság ahogy ő állítja de nem ez a megoldás hanem hogy megbeszéljük....

2019. jún. 30. 17:30
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
38%

Hát nekem fura.

Ha én szeretőt tartanék óvszert használnék, hisz egy idegennél nem csak attól kell félni, hgy nehogy becsússzon a baba, hanem a nemi betegségektől is, erre meg a fogamzásgátló alkalmatlan.

Szerintem is üljetek le megbeszélni, de ne úgy kezd a beszélgetést, hogy a fejéhez vágod a dolgot.

Szépen nyugodtan mondd neki figyelj beszélnünk kell, elmondod neki, hogy sajnálod azt a dolgot, amikor fáradtan hazaértél és nem volt semmi, meg stresszes is voltál, stb.

A többi meg jön magától. De ne azt éreztesd vele, hogy számonkéred, mert annak tuti veszekedés lesz a vége.

2019. jún. 30. 18:44
 12/42 anonim ***** válasza:
49%
Tuti kefél valakivel. Egy tipp: van, hogy női névvel mentik el a szerető számát. Ismerősöm csaja így bukott le.
2019. jún. 30. 19:06
 13/42 anonim ***** válasza:
61%
Létezik olyan kapcsolat, ahol ilyenkor a párjához fordul először az ember, nem idegenekhez?
2019. jún. 30. 19:12
 14/42 anonim ***** válasza:
39%

#11. Na azért lassítsunk egy kicsit. Házasságban úgy lesznek, hogy esküt tesznek valamire, ezen eskü alapján pedig számonkérhetők.

Nehogymár a kérdező nyakába varrjuk, amit nem a kérdező csinált.

32/f

2019. jún. 30. 19:21
 15/42 anonim ***** válasza:
66%

Ha a pàrja eddig kamuzott hiába kérdezne ra

Szerintme ki kell deríteni bizonyíték is kell.

2019. jún. 30. 19:21
 16/42 anonim ***** válasza:
14%
Ott van a recepten hogy mikor írták fel..
2019. jún. 30. 20:13
 17/42 anonim ***** válasza:
89%

"egy kicsit flegma és bunkó voltam vele "

Ez a kapcsolat végét jelenti.

Flegma és bunkó emberrel nem lehet kommunikálni. Minek? Flegmázni és bunkózni fog a megbeszélési kísérletekre is. Előbb kellett volna gondolkodnod.

2019. jún. 30. 20:20
 18/42 anonim ***** válasza:
41%

10 éves házassággal a hátam mögött:

Én még soha sem nyúltam a párom zsebeibe, táskájába - és ezt ő sem tette meg az elmúlt 10 évben az enyémben.

Soha nem nyúltam a telefonjába, és ő sem az enyémbe.

Nem tudom, hogy ő hogy reagálná le ha ezt a megállapodásunkat egyszer felrúgnám, de én biztos iszonyú balhét vernék ki!

Nem utólag kell "beszélgetni", hanem folyamatosan kell egymással foglalkozni és figyelni egymásra.

Az, hogy a kérdező nem tudja kielégíteni az asszonyát, az valamire visszavezethető...

Ha valamilyen betegség az oka, akkor az asszonynak otthon a helye, és csak szorgalmazhatja a gyógykezelést és a felépülést!

Ha viszont a kérdező úr "máshol csapolja a felesleget", akkor az asszony esetleges félredugása teljesen jogos!

Ezek a sokak által javasolt megfigyelési baromságok megalázóak, drágák és értelmetlenek!

Ha én lennék a nő helyében, garantáltan félre dugnék...

2019. jún. 30. 20:22
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

17es

A gyógyszerhez járó betegtajekoztato az nem recept azon njncs rajta mikor

Írtak fel

Meg mivel kiváltotta a receptet nyilván elvették a patikában

2019. jún. 30. 20:22
 20/42 anonim ***** válasza:
64%
Mikori a tabletta gyártása? Részletes hívásforgalmi tájékoztatót szerezz és a gyanú számokat le tudod csekkolni.
2019. jún. 30. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!