Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom a feltételezésre? Ezt tálaltam a feleségem táskájába?
Éppen kerestem a cigit a táskájában amikor egy gyógyszeres tájékoztatóra bukkantam, ami egy eseményutáni tablettáról szólt! Amióta együtt vagyunk kb 7 éve volt szükség ilyen gyógyszerre, szóval elmondásával ellentétben ez nem lehet az, azt mondta a gyerekünk találata a régi táskájába és elvette tőle, ő azt se tudta hogy akkor hirtelen hová tette.
A lap tiszta, nem sárgult stb szóval nem vagyok hajlandó ezt elhinni.
Ráadásul mi óvszerrel védekezünk mert másik gyereket nem akar.
Hozzáteszem hogy mostanság a menstruációja be volt zavarodva közel 2 hétig vérzése volt.
Ő tagad mindent szóval nem sok minden derült ki.
A telefonját átnézve sem facebookos üzenet, se hívás, se sms sem telefonszám nincs ami egy biztos pont lehetne hogy kivel.
Jelenleg nem dolgozik itthon van a gyerekünkkel én ausztriában dolgozom, hétvégén járok haza.
Hozzáteszem a kapcsolatunk nem rég megromlott, mert szerinte én nem akarok vele szeretkezni, ő meg többre vágyik, és hogy amikor én fáradtan haza mentem elaludtam.
Tény hogy egy kicsit flegma és bunkó voltam vele mostanság ahogy ő állítja de nem ez a megoldás hanem hogy megbeszéljük....
Hát nekem fura.
Ha én szeretőt tartanék óvszert használnék, hisz egy idegennél nem csak attól kell félni, hgy nehogy becsússzon a baba, hanem a nemi betegségektől is, erre meg a fogamzásgátló alkalmatlan.
Szerintem is üljetek le megbeszélni, de ne úgy kezd a beszélgetést, hogy a fejéhez vágod a dolgot.
Szépen nyugodtan mondd neki figyelj beszélnünk kell, elmondod neki, hogy sajnálod azt a dolgot, amikor fáradtan hazaértél és nem volt semmi, meg stresszes is voltál, stb.
A többi meg jön magától. De ne azt éreztesd vele, hogy számonkéred, mert annak tuti veszekedés lesz a vége.
#11. Na azért lassítsunk egy kicsit. Házasságban úgy lesznek, hogy esküt tesznek valamire, ezen eskü alapján pedig számonkérhetők.
Nehogymár a kérdező nyakába varrjuk, amit nem a kérdező csinált.
32/f
Ha a pàrja eddig kamuzott hiába kérdezne ra
Szerintme ki kell deríteni bizonyíték is kell.
"egy kicsit flegma és bunkó voltam vele "
Ez a kapcsolat végét jelenti.
Flegma és bunkó emberrel nem lehet kommunikálni. Minek? Flegmázni és bunkózni fog a megbeszélési kísérletekre is. Előbb kellett volna gondolkodnod.
10 éves házassággal a hátam mögött:
Én még soha sem nyúltam a párom zsebeibe, táskájába - és ezt ő sem tette meg az elmúlt 10 évben az enyémben.
Soha nem nyúltam a telefonjába, és ő sem az enyémbe.
Nem tudom, hogy ő hogy reagálná le ha ezt a megállapodásunkat egyszer felrúgnám, de én biztos iszonyú balhét vernék ki!
Nem utólag kell "beszélgetni", hanem folyamatosan kell egymással foglalkozni és figyelni egymásra.
Az, hogy a kérdező nem tudja kielégíteni az asszonyát, az valamire visszavezethető...
Ha valamilyen betegség az oka, akkor az asszonynak otthon a helye, és csak szorgalmazhatja a gyógykezelést és a felépülést!
Ha viszont a kérdező úr "máshol csapolja a felesleget", akkor az asszony esetleges félredugása teljesen jogos!
Ezek a sokak által javasolt megfigyelési baromságok megalázóak, drágák és értelmetlenek!
Ha én lennék a nő helyében, garantáltan félre dugnék...
17es
A gyógyszerhez járó betegtajekoztato az nem recept azon njncs rajta mikor
Írtak fel
Meg mivel kiváltotta a receptet nyilván elvették a patikában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!