Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom a feltételezésre? Ezt tálaltam a feleségem táskájába?
Éppen kerestem a cigit a táskájában amikor egy gyógyszeres tájékoztatóra bukkantam, ami egy eseményutáni tablettáról szólt! Amióta együtt vagyunk kb 7 éve volt szükség ilyen gyógyszerre, szóval elmondásával ellentétben ez nem lehet az, azt mondta a gyerekünk találata a régi táskájába és elvette tőle, ő azt se tudta hogy akkor hirtelen hová tette.
A lap tiszta, nem sárgult stb szóval nem vagyok hajlandó ezt elhinni.
Ráadásul mi óvszerrel védekezünk mert másik gyereket nem akar.
Hozzáteszem hogy mostanság a menstruációja be volt zavarodva közel 2 hétig vérzése volt.
Ő tagad mindent szóval nem sok minden derült ki.
A telefonját átnézve sem facebookos üzenet, se hívás, se sms sem telefonszám nincs ami egy biztos pont lehetne hogy kivel.
Jelenleg nem dolgozik itthon van a gyerekünkkel én ausztriában dolgozom, hétvégén járok haza.
Hozzáteszem a kapcsolatunk nem rég megromlott, mert szerinte én nem akarok vele szeretkezni, ő meg többre vágyik, és hogy amikor én fáradtan haza mentem elaludtam.
Tény hogy egy kicsit flegma és bunkó voltam vele mostanság ahogy ő állítja de nem ez a megoldás hanem hogy megbeszéljük....
Na szóval néhányan megmondják a tutit, a férj a hibás. Mivel nem dugja meg a nőt meg még bunkó is. Igenám, de..
Ne feledjük, hogy a férj hetezik ausztriában, ahol jól keresnek de nem ingyen adják a pénzt. Meg kell érte gürizni. Ezt nyomja a férj, hetezik. Ebből adódóan a feleség otthon csücsülhet a gyerekkel mert a férj eltartja. Csak ebből az is adódik, hogy esetleg a férj fáradt lehet az asszony meg tele energiával. Mert hiába jöttök azzal, hogy egy gyerek mennyire lefoglal. Van amelyik igen és van ami nem, ami a nap nagyobb részét egyedül játszik a szobában vagy tv zik stb. A nő meg chatel esetleg a "sok" munkája közben.
Ami a bunkóságot illeti valóban a kérdező hibája bár én is vállalkozó vagyok, vannak időszakok amikor a vállakozásban felmerülő gondok napokra lekötnek, otthon sem tudok ellazulni mert mi lesz ha... meg kell oldani.
És akkor megkapom, hogy senkivel nem beszélek, nem vagyok "ott" de egyszerűen nem megy. Mert senki nem oldja meg helyettem és nyomaszt.
Azt akarom ebből kihozni, hogy ha minden a férj vállán van és az egész csaladfenntartasi terhet ő cipeli bizony lehetnek rossz időszakai. És ezért szerintetek a nőnek joga van megcsalni. Hát szép. Titeket sem szeretnélek feleségnek.
De akkor mi lenne, ha megfordítanánk? Ti, menjetek osztrákba dolgozni esetleg ápolni idős embereket, emelgetni naponta többször stb. aztán ha hétvégére haza jöttök fáradtan akkor bizony elégítsétek ki a férjeteket jókedvvel amennyiszer kívánja hisz ő tele van energiával mivel otthon pihent, megtette a házi teendőket ami nem egy nagy munka (éltem egyedül, tudom) és aztán pihent. Ha pedig esetleg fáradtak, mogorvák lennétek akkor bizony joga van félre qrni, ti pedig menjetek vissza osztrákba keresni a pénzt,ő majd megoldja a szükségleteit a szomszéd szőkével.
Így most ez jó? Mit szólnátok hozzá?
Régen nem úgy volt, hogy aki a betevőt megkeresi azt meg kell becsülni? Mert neki köszönhető a család jóléte? Mára miért változott ez? Nem, hogy nem becsülik még jogos a megcsalás egyesek szerint. Gondolom addig jó ez így míg nem ti vagytok a másik oldalon.
A férjnek:
Sajnos sanszos, hogy megcsalt. Nehogy egy 7éves papír legyen a táskájában..
Derítsd ki. Haza ne menj szerintem váratlanul mert ha épp nem kapod rajta (ami valószínűbb) akkor csak még óvatosabb lesz ha megleped. Lehetőségektől függően, figyeltesd, vagy valami megfigyelőt telepíteni a mobiljára, laptopra, jó a diktofon elhelyezése is olyan helyre ahonnét esetleg telefonálni szokott (konyha, szoba stb) hisz valahogy megbeszélik a dolgokat ha megcsal. És tenyleg lehet másik telefonja is bár ez esetben felesleges lenne mert ha pontosan tudják mikor jösz, mész és eközben teljes csendet tartanak, nem keresik egymást végképp ill. a nejed jelez ha szabad a pálya. És nem gond minden egyes üzenet vagy hívás után kitörölni.
Ne rohand le mert van pici esélye, hogy tévedünk de légy résen és ne hagyd magad lóvá tenni. Teszel te a családért eleget nem, hogy még eltűrd ha megcsalnak. Francokat.
Akinek nem megy egy szinte távkapcsolat, nem kell erőltetni. Miért kell külföldön dolgozni ha nem bírja el a párkapcsolatuk? Vagy költözzenek ki mind hogy együtt lehessenek, vagy legalább amikor itthon van a férj, ne bnkózzon. Hétvégi apuka, magára hagyja a párját aki meg egy grinctelen k.r.va. Hazaköltözhetne a férj, a párja meg szintén elmehet dolgozni amíg a kicsi bölcsiben van hogy megéljenek.
Nem megoldás hogy lényegében külön van a család. Apa jelenléte többet ér mint a jómód.
"Tény hogy egy kicsit flegma és bunkó voltam vele mostanság ahogy ő állítja de nem ez a megoldás hanem hogy megbeszéljük...."
=> Hát mi tartott vissza?
És miért nem reagálsz a válaszokra?
Te nem lépkedsz félre, ha ennyire nincs igényed a szexre a feleségeddel?
(Amúgy a férfiak nagy része alkalmatlan a problémákat megbeszélni, ők sokszor nem érzékelik, szembesítésnél letagadják és söprik a szőnyeg alá. Struccpolitika... Ahány kapcsolatom volt, sajnos az esetek többségére ez a jellemző. Nem szidni akarom a férfiakat, egyszerűen sokszor képtelenek átlátni, komolyan venni a másik problémáját, mert ők nem érzik annak.)
#34, az sem megoldás, ahogy ti kezelnétek a problémát.
Feleség: *duzzog
Férj: -Mi a baj, szívem?
Feleség: -Semmi, hagyjuk.
Az emberek nem gondolatolvasók, csak szóból értenek.
Én biztos nem kezelem így. Ha problémám van, nem várom meg, míg megkérdezi, mi a baj, hidd el, hogy előbb fogja tudni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!