Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom a feltételezésre? Ezt tálaltam a feleségem táskájába?
Éppen kerestem a cigit a táskájában amikor egy gyógyszeres tájékoztatóra bukkantam, ami egy eseményutáni tablettáról szólt! Amióta együtt vagyunk kb 7 éve volt szükség ilyen gyógyszerre, szóval elmondásával ellentétben ez nem lehet az, azt mondta a gyerekünk találata a régi táskájába és elvette tőle, ő azt se tudta hogy akkor hirtelen hová tette.
A lap tiszta, nem sárgult stb szóval nem vagyok hajlandó ezt elhinni.
Ráadásul mi óvszerrel védekezünk mert másik gyereket nem akar.
Hozzáteszem hogy mostanság a menstruációja be volt zavarodva közel 2 hétig vérzése volt.
Ő tagad mindent szóval nem sok minden derült ki.
A telefonját átnézve sem facebookos üzenet, se hívás, se sms sem telefonszám nincs ami egy biztos pont lehetne hogy kivel.
Jelenleg nem dolgozik itthon van a gyerekünkkel én ausztriában dolgozom, hétvégén járok haza.
Hozzáteszem a kapcsolatunk nem rég megromlott, mert szerinte én nem akarok vele szeretkezni, ő meg többre vágyik, és hogy amikor én fáradtan haza mentem elaludtam.
Tény hogy egy kicsit flegma és bunkó voltam vele mostanság ahogy ő állítja de nem ez a megoldás hanem hogy megbeszéljük....
31: "Szóval megint a megcsalt férj a hibás. Hányok az itteni nőktől, komolyan."
Az impotens pasik hűségesek.
Az impotens pasik követelik leghangosabban a hűséget.
Az impotens pasikat csalják meg leginkább az asszonyaik.
Ha te rendesen dugnád, akkor rendesen nem dugna félre!
Jó észrevétel, ebből kiderült, egyértelműen ez a sztori csak 1 helyen létezik :
A kérdező fejében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!