Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női "fordított logika"/ráutalás elve szerint, kapcsolatot akar? (lent kifejtem)
Elkezdtük firtatni, hogy fontosak vagyunk egymásnak és megjegyezte, hogy néha zavarban érzi magát, ha rám gondol.
Aztán egy levelemre írta, hogy nem tud kapcsolatot ígérni nekem. Tette mindezt anélkül, hogy eddig nem beszéltünk kapcsolatról.
Most akkor, valójában kapcsolatot akar tőlem? Csak várja, hogy lépjek? Fél, hogy én nem akarom?
Néha kicsit kiszámíthatatlan. :) Szerintetek mi állhat a háttérben?
Eleve ez a Gizi logikája, akit te ismersz, nem mi. Másrészt, ember, nem akar kapcsolatot, te meg megkérdezed, "most akkor kapcsolatot akar?"
?????????????????
Valszeg úgy viselkedtél, hogy azt hiszi, többet akarsz.
Ja, és nincs semmilyen fordított női logika. Különböző emberek vannak.
Ja, arról meghosszan tudnék mesélni, hogy férfiak is hányszor eljátszák azt, hogy totál mást mondanak, mint gondolnak. Maguknak is hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!