Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a férfinak kell lejjebb adni az igényeiből és megelégednie a túlsúlyos nőkkel?
Az miért nem baj ha egy átlag nőnek aki gyári munkás csak a gazdag kigyúrt mérnök,bankár vagy egyéb menő állású csávók jók?
Megjegyzés a félreértések elkerülése végett:
Az ég világon semmi bajom nincs a kövér nőkkel sőt van egy nő barátom is aki kövér de mindig őket ajánlgatják itt...
Persze a ti feminista logikátok szerint a tehén nőknek is top pasi jár.
#21 Ez a "jár" mentalitás nincs meg a nőkben, fogjátok már fel.....
Attól hogy egy nő mit tudom én, mondjuk CSAK izmos pasikkal jön össze, még nem jelenti azt hogy azt hiszi, hogy neki JÁR az izmos pasi. Ez csak azt jelenti hogy ha nem jön össze neki izmos pasi, akkor inkább nem jön össze senkivel, hanem éli az életét.
A férfiakban van a "jár" mentalitás, ti vagytok azok akik mondják hogy hát mijjjjaz hogy nekem nem SZÉP nőket ajánlanak fel? Én nem kaphatok szép nőt? Nekem talán az nem jár???
Ezen a ponton úgy vagyok vele hogy jolvan panaszkodjatok kedvetekre, ki a fszt érdekel, de legalább basszus, tudjátok rendesen megfogalmazni a problémátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!