Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a férfinak kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a férfinak kell lejjebb adni az igényeiből és megelégednie a túlsúlyos nőkkel?

Figyelt kérdés

Az miért nem baj ha egy átlag nőnek aki gyári munkás csak a gazdag kigyúrt mérnök,bankár vagy egyéb menő állású csávók jók?

Megjegyzés a félreértések elkerülése végett:

Az ég világon semmi bajom nincs a kövér nőkkel sőt van egy nő barátom is aki kövér de mindig őket ajánlgatják itt...

2023. aug. 4. 19:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Persze a ti feminista logikátok szerint a tehén nőknek is top pasi jár.

2023. aug. 5. 13:04
 22/26 anonim ***** válasza:
61%
Pont úgy, ahogy a ti beteg incel logikátok szerint minden rohadó belsejű, ocsmány személyiséggel rendelkező, taszító külsejű, "kispocakos" pasinak is top nő jár. :)
2023. aug. 5. 13:09
 23/26 anonim ***** válasza:
71%

#21 Ez a "jár" mentalitás nincs meg a nőkben, fogjátok már fel.....

Attól hogy egy nő mit tudom én, mondjuk CSAK izmos pasikkal jön össze, még nem jelenti azt hogy azt hiszi, hogy neki JÁR az izmos pasi. Ez csak azt jelenti hogy ha nem jön össze neki izmos pasi, akkor inkább nem jön össze senkivel, hanem éli az életét.

A férfiakban van a "jár" mentalitás, ti vagytok azok akik mondják hogy hát mijjjjaz hogy nekem nem SZÉP nőket ajánlanak fel? Én nem kaphatok szép nőt? Nekem talán az nem jár???

Ezen a ponton úgy vagyok vele hogy jolvan panaszkodjatok kedvetekre, ki a fszt érdekel, de legalább basszus, tudjátok rendesen megfogalmazni a problémátokat.

2023. aug. 5. 13:11
 24/26 anonim ***** válasza:
63%
#23! Ja, mutathatna már egy incel egy olyan kérdést, ahol nő vinnyog, hogy neki milyen pasi jár, mert én még nem láttam egyet se. Incelből meg van millió.
2023. aug. 5. 13:14
 25/26 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, én népszerű vagyok a férfiak körében, a milliárdosoknál, világsztároknál nem ütném meg a mércét, de azért válogathatok bőven. Nem érdekel a pénz, sem a szépfiús külső, de azért nem is olyannak fogok esélyt adni, aki fogatlan/csontsovány/durván elhízott/görcsös/ápolatlan/munkakerülő. Ha vki népszerűtlen, akkor sem muszáj lejjebb adnia az igényeit, de azzal járhat, hogy partner nélkül marad. Írjak hasonlatot? Bemész a boltba, lecsót akarsz főzni. A paprikakínálat viszont nem túl bizalomgerjesztő, penészes, fonnyadt stb. Dönthetsz ebben a szituban úgy, hogy bár nem tetszik a rendelkezésre álló felhozatal, de áttúrod, keresel olyat, ami jóindulattal talán átmegy a szűrőn, és vásárolsz belőle, vagy lehet az is, hogy amíg nincs neked valóban tetsző paprika, addig lecsó sem.
2023. aug. 5. 16:32
 26/26 anonim ***** válasza:
69%
Sokkal fájdalmasabb "jár" helyett leírni azt, hogy "nem kellek senkinek".
2023. aug. 5. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!