Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a férfinak kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a férfinak kell lejjebb adni az igényeiből és megelégednie a túlsúlyos nőkkel?

Figyelt kérdés

Az miért nem baj ha egy átlag nőnek aki gyári munkás csak a gazdag kigyúrt mérnök,bankár vagy egyéb menő állású csávók jók?

Megjegyzés a félreértések elkerülése végett:

Az ég világon semmi bajom nincs a kövér nőkkel sőt van egy nő barátom is aki kövér de mindig őket ajánlgatják itt...

2023. aug. 4. 19:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%

Akik ennek a "lejjebb kell adni az igényeket" elképzelésnek a hívei, a nőkre is ugyanúgy vonatkoztatják ezt, nyugi.

Ronda vagyok (vézna, csúnya arcú), márpedig egy nő bármilyen lehet, csak az nem. Pusztán emiatt úgy gondolják, hogy akkor hozzám a nem egyszerűen csúf, hanem mellé ápolatlan, igénytelen alakok valók, tele káros szenvedélyekkel, durva pszichés zavarokkal, minimum funkcionális analfabetizmussal, de az sem baj, ha mentális retardáció áll fenn. Vonzalomról ne is álmodjak, a legalja tróger az én szintem, pont. Akitől természetesen mindenféle gusztustalanságot, szemétséget el kellene tűrnöm.

2023. aug. 4. 21:10
 12/26 anonim ***** válasza:
65%
a semmin vered a hisztit. tudom hogy nem fogod felfogni, de senki sincs semmire sem kényszerítve. azzal jössz össze akivel akarsz, és csak a saját butaságod gátolhat meg ebben.
2023. aug. 4. 22:34
 13/26 anonim ***** válasza:
12%

A társkeresői "piacon" ugyanott van a gyári munkás férfi és a kövér nő.

Sajnos/nem sajnos legalul.

2023. aug. 4. 22:47
 14/26 anonim ***** válasza:
71%

Figyelj, oda teszed az igényeidet, ahova akarod. Nekünk speciel lenne pár ötletünk hova dugd.

A képlet egyszerű: ha keresel párt és nem találsz, úgy tudod növelni a poolt - ezáltal az esélyeidet - hogy csökkented az igényeidet.

ha találsz párt enélkül is, akkor nincs értelme ilyesmiről beszélni.

Nem mintha kötelező lenne párkapcsolatban élni. Olyannal meg aztán főleg kimondottan rossz ötlet, akit egyébként nem találsz vonzónak.

2023. aug. 5. 00:05
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
13: Sajnos a társkeresői "piacon" ma kutyát nem érdekli, hogy te hol állsz társadalmilag. Egy erős állkapcsú vidéki suttyó a38 -nál dolgozó raktáros többet ér, mint egy 3 diplomás manager
2023. aug. 5. 01:30
 16/26 anonim ***** válasza:
16%
Mondok mellé egy blackpill 3.0 -át is: Annak a vidék suttyó paraszt lúzernek amúgy földje van, a manager -nek meg nincs. A következő 20 évben az lesz sikeres, akinek van földje és meg is tudja művelni/műveltetni.
2023. aug. 5. 01:32
 17/26 anonim ***** válasza:
62%

Ezt én úgy fogslmaznám meg, hogy annak kell lejjebb adni, akinek nagyon ég a ház. Én 9 hónapja vagyok egyedül. Egyelőre nem igazán izgat, lesz-e, vagy mikor lesz pasim. Így aztán valamelyik angol herceget is kinézhetem magamnak és várhatom, mert kb mindegy összejön, vagy sem. Ha valaki itt nyíg, hogy mennyire vágyna egy ellenkezőneműre, legyen az nő, vagy férfi, nem marad más, mint, vagy fölfejlődni arra a szintre, amit a neki tetsző nem jellemzően elvár, vagy megkeresni azt a szintet, amit meg tud ugrani jelenleg.

Mivel itt többnyire verik magukat (jellemzően férfiak), hogy aztán egy tapodtat se hajlandók lépni bármerre, marad az utóbbi opció, ahol addig engedi valaki az igényeit, amíg talál magára vevőt. Erre egy sztereotíp példa az elhízott nők. Ez ennyire egyszerű. Jellemzően azok a nők adják az "átlag elvárási szint" alá, akik önbizalomhiányosak, a kövéreknél pedig ez gyakoribb. Azért az idézőjel, mert az elvárási rendszer terén szerintem nem lehet átlagról beszélni, de jobban nem sikerült megfogalmaznom.

2023. aug. 5. 02:49
 18/26 anonim ***** válasza:
25%

Minden férfinek a dagadt nőket ajánljàk akik

- alacsonyak

- nem jártak egyetemre

- 500 ezer nettó alatt keresnek

- ők is túlsúlyosak

- nem trendik - magabiztosak

- nincs saját ingatlanuk - autójuk

- csak atlagoska a farkuk pl 16 cm

2023. aug. 5. 11:20
 19/26 anonim ***** válasza:
80%

Jólvan incelke hisztiz még egy kicsit és ne gondolkoz el azon, hogy a személyiséged a gond és nem ezek.

2023. aug. 5. 11:33
 20/26 anonim ***** válasza:
61%

18

Egy igényes, duci, diplomás, kulturált nő is el fogja ezeket hajtani,.

2023. aug. 5. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!