Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha még mindig nem vagyok megelégedve magammal és úgy érzem sosem lesz senkim mert mindenkit taszít a külsőm? 18/f
Régen kövér voltam.(1. osztálytól 7. Végéig) Utána nagyon durván fogyókúrába kezdtem, anorexiás lettem.
Azóta már nem vagyok anorexiás meg semmi hasonló, bár elég vékony vagyok most is, de már "egészséges módon" vékony.
Régen a fogaim is nagyon előre álltak, mivel nagyon durván sokat cumiztam kiskoromban.
Utána lett fogszabályzóm,(ez, hogy fogszabályzóm lett volt kicsit több mint 3 évvel ezelőtt) az viszonylag helyre is hozta a fogaim, de sajnos nem tudta teljesen helyre hozni, mivel elöl eleve már így növekedett az arccsontom meg a fogaim is a kisgyerekkori sok cumizásnak hála(meg még ebben lehet az is közrejátszik, hogy elestem kiskoromban és letört az összes tejfogam elöl. Ez miatt amúgy sérült a focsírám és ez miatt van pár fura fehér folt a fogamon. Tudom ez fluorózis is lehetne akár de az én esetemben nem az, megkérdeztem a fogorvost és szerinte ez miatt fehér foltos a fogam, nem fluorózis bár elég hasonló ahhoz) és még mindig pár miliméterrel még mindig előrébb van a felső fogsorom mint az alsó.(már csak éjszakait hordok)
Ha becsukom a szám már nem igen lehet észrevenni, nem durva ahogy előrébb van, de akkor is úgy érzem nagyon csúnya a mosolyom így... erre rátesz egy lapáttal még az is, hogy alapból sem vagyok megelégedve az arcommal.(meg is kaptam már párszor lányoktól h milyen ronda vagyok) Utóbbi pár évben jobban adni kezdtem a kinézetemre, másabb lett pl az öltözködési stílusom a hajviseletem stb. Valamivel több önbizalmam lett mint régen de még mindig azt érzem, hogy mindenki csúnyának tart...
1. Képet kéne látnunk rólad, hogy tudjunk értelmeset mondani.
2. Ha valaki megismer téged és megtetszik neki a személyed, le fogja sz@rni a fogaidat. Ha megjelenésre nem vagy fullos, dolgozz rajta hogy stílusra, személyiségre vonzó legyél.
Volt barátnőmnek is eléggé csúnya fogazata volt.
Nem ápolatlan vagy hiányos hanem nem olyan mint általában az embereknek.
Vagy hogy mondjam.
Az elején fura volt de nem zavart.
Utána fel sem tűnt.
Ne parázz.
Hát... személyiségben nem tudom hogy változhatnék.
Amúgy SZERINTEM elég unalmas személy vagyok majdnem 0 önbizalommal.
De amúgy hűséges vagyok meg nagyon tudok szeretni meg ilyenek de én úgy veszem észre, hogy általában az van h aki nem küldd el a halál faszára amikor meglátja a kinézetem az meg megun egy idő után... legalábbis nekem ez az észrevételem.
Volt már olyan h ÁLLÍTÓLAG bejöttem a lánynak külsőre de mégis eltűnt pár nap beszélgetés után, nem válaszolt stb pedig tényleg semmi rosszat nem mondtam...
Egy normális kapcsolatom nem volt még. Mondhatni volt egy kapcsolatom de az nem tartott tovább 1 hétnél(én szakítottam vele mert elviselhetetlen volt az a lány sok tekintetben meg volt pár rossz szokása ami nagyon zavart, de azt mondta ő senki kedvéért nem fog rajt változtatni...) szerinte ÁLLÍTÓLAG nem vagyok/voltam unalmas, szóval nem tudom...
Unalmas vagy? Amíg így gondolkodsz addig így is marad sajnos. :(
Az is leszel ha ezt gondolod magadról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!