Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ha 35 évesen nem keresnétek jól, ami a nőkhöz elengedhetetlen (10/8 ember megkapja az 500 nettót itthon, mutatom majd lent), akkor kimennétek külföldre melózni, vagy megelégednétek megalázó nettó 300 al és a nők kínos röhögésével?
Figyelt kérdés
Szinte alig látok benne 450-500 nettó alatti bért, vagy az van, hogy a 9.8 milliós ország milliomos hazája lettünk, vagy rengetegen hazudnak. De a nők kiszagolják a pénzt.
2022. jan. 26. 23:08
1/40 anonim válasza:
nekem már csak arra áll fel, ha a nők kinevetnek
2/40 anonim válasza:
A magyar medián bér 170 ezer forint nettó.
3/40 anonim válasza:
Ha 10-ből 8-an félmillát keresnek, nem kell kiszagolni, nagy az esélye, hogy pénzes a másik.
4/40 anonim válasza:
Én javaslom férfi társaimnak, hogy az 500 nettót WC papírra költség, ne azzal töröljék a s**ggüket. A pénzel törlés nem működik, a nők kiszagolják a fost.
Amúgy meg havi 10 milliónál kezdődik egy nő. Ha ez nincs meg, marad a Chad kinézet.
5/40 anonim válasza:
A Kiszámolót inkább a jól kereső réteg olvassa. Nem reprezentatív. Mondjuk nettó 500-at tényleg illene minden 30-on felüli férfinak megkeresni. Legalább is Budapesten.
6/40 A kérdező kommentje:
Kiszámoltam kb az első 10 kommentelő átlagbérét ott, vagyis azokét akik leírták konkrétan mennyit keresnek. 641 ezer nettó jött ki átlagban. Utána nem akartam, mert már 18 kommentelő után ez 764 nettóra ugrott, ha azokat széámolom, ahol 1 ember keres, és nem a kettő együtt.
2022. jan. 26. 23:14
7/40 anonim válasza:
Ha le akarsz hajolni 500e forintért, hogy azzal hátha tudsz csajozni, ne tedd. Nem éri meg.
8/40 anonim válasza:
A harmadik, legvalószínűbb lehetőség, hogy kiszámoló blogját sose a csóró gyárimunkás réteg olvasta nagytöbbségben, így nyilván nála felülreprezentáltak a jól keresők ;) Szívesen
9/40 anonim válasza:
Redditen is ugyanilyen számok voltak. Én néha komolyan mondom sírni tudnék ezektől a számoktól. Ha valakit nem érdekel az IT meg a programozás, az bszhatja. Életemben nem lesz ennyi a havim.
10/40 anonim válasza:
9: IT, vagy gáz -fűtésszerelő. Ezek mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!