Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti ha 35 évesen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti ha 35 évesen nem keresnétek jól, ami a nőkhöz elengedhetetlen (10/8 ember megkapja az 500 nettót itthon, mutatom majd lent), akkor kimennétek külföldre melózni, vagy megelégednétek megalázó nettó 300 al és a nők kínos röhögésével?

Figyelt kérdés

[link]

Szinte alig látok benne 450-500 nettó alatti bért, vagy az van, hogy a 9.8 milliós ország milliomos hazája lettünk, vagy rengetegen hazudnak. De a nők kiszagolják a pénzt.

2022. jan. 26. 23:08
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
68%
Nem elégednék meg és nem is mennék ki külföldre. Fejleszteném magam és elmennék egy jobban fizető helyre.
2022. jan. 27. 03:30
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

6: Én is elolvastam párat.

Nem életszerű, hogy valaki túlórákkal együtt keres annyit, de mellette van ideje sportolni, utazni, bevásárolni.

Vagy dolgozol, vagy háztartást vezetsz, vagy szórakozol. A 3 együtt nem megy, mert napi 40 órát kellene hozzá ébren lenned.

És akkor ezek még csak az egyedülállók, de van, aki emellett még házas is és gyereket is nevel.. szerinted??

2022. jan. 27. 05:10
 33/40 Noren1989 ***** válasza:
81%

Nekem meg màr csak a pénzre àll fel...

Amúgy: maga a cikk faszsàg, a hozzàszólàsok pedig egy igen szűk réteget képviselnek a lakossàgból (vagy màr a 9millió mérnök hazàja is lettünk időközben).

Az ismétlődő provokatív kérdéssort meg inkàbb a te személyes sorsod/jövőd el nem fogadàsa inspiràlja.

Értemén, h uszítani, sorstàrsakat keresni könnyebb, de ez nem hiszem, h jó megoldàs lenne.

Vàltoztass (ha teheted, ha nem).

2022. jan. 27. 05:15
 34/40 anonim ***** válasza:
60%

Ez is érdekes:

"bónusszal kb havi nettó 900k+cégautó+telefon

feleségem most GYED-en nettó 175.770 előtte havi nettó 1M salesben

lakáshitel 100k"

Mi a ráknak vennének fel hitelt ilyen jövedelem mellett??

2 év alatt összespórolják egy drágább budapesti lakás árát!

2022. jan. 27. 05:26
 35/40 anonim ***** válasza:
89%
Engem annyira érdekel a konkrét munka. Sales, de mit csinált pontosan? Mindenki ilyen jól hangzó manager meg koordinátor, de engem érdekelne, ezek mit takarnak.
2022. jan. 27. 10:52
 36/40 anonim ***** válasza:
72%

Én "csak" 300 körül keresek, viszont huszonévesen lett saját lakásom családi segítséggel. Így lakhatásra én csak 25 ezer ft rezsit fizetek. Így azért kijövök bőven 300-ból is. De ha valakinek ebből még albérletet vagy lakáshitelt is kell fizetnie, azt megértem hogy kevésnek érzi a 300-at.

29/F

2022. jan. 27. 12:10
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
#35 a Sales ügyfeleket szerez egy cégnek. Lényegében telefonálgat, és megpróbálja eladni a terméket. Akikre rácsapod a kagylód, azok általábam salesesek. Nyilván egy nagy cégnél ez egy komplexebb munkakör, de a lényeg ugyanez.
2022. jan. 27. 12:34
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
És milyen diploma kell ehhez, ha egy millát lehet vele keresni?
2022. jan. 27. 12:48
 39/40 anonim ***** válasza:
95%

#34, miert ne venne valaki fel hitelt, ha mondjuk a befektetesei kamata nagyobb, mint a hitel kamatai? (Plusz igy marad biztonsagi tartaleka is.)

“2 év alatt összespórolják egy drágább budapesti lakás árát!”

Ha nem esznek-laknak, akkor mondjuk olyan 45-50 milliot osszesporolnanak. Ez onmagaban sem egy dragabb budapesti lakas, inkabb egy erosen atlagos.

Viszont felesege GYED-en van, szoval a beveteluk is felezodik, plusz ugyebar minimum egy gyerekkel egyutt elni is kell valamibol, maris erosen valtozik a felreteheto osszeg.

Pedig nem bonyolultak ezek a penzugyek…

2022. jan. 27. 13:08
 40/40 anonim ***** válasza:
74%
Inkább az vegyen fel hitelt, aki örül, ha összekaparja a törlesztőt? :D nyilván annak érdemesebb, aki vissza is tudja fizetni rövid idő alatt nagy részletekkel.
2022. jan. 27. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!