Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért várják el, hogy mi nők megelégedjünk az egyszerű melóssal, miért nem tudnak beletörődni, hogy ha két dolog közül kell választani a jobbat fogjuk?
#2 ma 14:10
Ha nem tudják biztosítani a párkapcsolathoz, illetve a későbbiekben gyermekvállaláshoz szükséges feltételeket, akkor miért gondolják úgy, hogy nekik ez amúgy jár vagy megérné? Vagy ráérünk majd szülés után azon matekozni, hogy mi együnk vagy a pici? Nevetséges
Két lehetőség van.
1. A melós kérdező próbál provokálni úgy, hogy magát nőnek adja ki.
2. Kreatív kis troll aki a melós kérdések atyáját próbálja provokálni.
(Szerintem a második.)
Én nem várom el. Fejlesztem magam folyamatosan, mert rájöttem, hogy elrontottam az életem, de még rendbe tudom hozni.
Tehát folytatom a tanulást, mert magasabb iskolai végzettséget akarok. A személyiségemen, a külsőmön is dolgozok.
Egy sikeres ember akarok lenni, aki jól néz ki, tanult, és jó állása van. Meggvannak a konkrét terveim is, én afelé haladok.
"ha két dolog közül kell választani a jobbat fogjuk?"
Mit jelent a jobb?
Sikerült megjelölni a hajléktalan fölötti legelső szintet... ő a minimálbéres Jóska. :) Itt az oldalon nem ez a kifogás, hanem hogy ne keressen már 500-600 alatt. Ezt kifogásolják sokan, mert nem mindenki engedheti ezt meg... Vannak, akik csak 250-400 körül keresnek. Ezért érzik a férfiak magukat pénztárcának, mert hogy ez a vízválasztó ilyenkor.
Tehát akkor most mennyit is kellene keresnie? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!