Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért várják el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért várják el, hogy mi nők megelégedjünk az egyszerű melóssal, miért nem tudnak beletörődni, hogy ha két dolog közül kell választani a jobbat fogjuk?

Figyelt kérdés
Egyszerűen hihetetlen és felháborító amit itt olvasok ezen az oldalon. Talán elégedjünk meg a minimálbéres csóró Jóskával, aki délre már satu részeg, és jobb esetben nem keveri össze a gyermekem valaki máséval? Fantasztikus jövőkép lehet egy perifériára szorult csődtömeggel közös élet. Nyilván nem a nyomorba szeretném szülni a gyermekem, ahogy egyetlen más nő sem, és ahhoz természetesen egy sikeres talpraesett férfit fogok választani.
2022. aug. 14. 14:02
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
86%
Az itteni férfi kommenteket olvasva szerintem alapvetően a férfiak elmebajosak. Nem nyújtanak semmit, de ahelyett, hogy akkor már inkább csendben szerényen meghúzódnának, még a nőket kezdik el utálni, amiért nekik ez nem kell. Bármi, csak ne kelljen magukba nézni.
2022. aug. 14. 14:07
 2/35 anonim ***** válasza:
87%
A gyűlölet részükről azért alakul ki, mert amelyik tisztességesen dolgozik mondjuk havi 300 ezerért, annak nem jut lehetőség a nőkkel. Mert azzal szembesítik őket hogy a duplája kell minimum. De ők nem tudnak többet keresni. És elindul a mérgelődés bennük.
2022. aug. 14. 14:10
 3/35 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem meg a kérdést egy hímnemű tette fel.
2022. aug. 14. 14:10
 4/35 A kérdező kommentje:

#2 ma 14:10

Ha nem tudják biztosítani a párkapcsolathoz, illetve a későbbiekben gyermekvállaláshoz szükséges feltételeket, akkor miért gondolják úgy, hogy nekik ez amúgy jár vagy megérné? Vagy ráérünk majd szülés után azon matekozni, hogy mi együnk vagy a pici? Nevetséges

2022. aug. 14. 14:17
 5/35 anonim ***** válasza:
87%

Két lehetőség van.

1. A melós kérdező próbál provokálni úgy, hogy magát nőnek adja ki.

2. Kreatív kis troll aki a melós kérdések atyáját próbálja provokálni.

(Szerintem a második.)

2022. aug. 14. 14:19
 6/35 anonim ***** válasza:
89%

Én nem várom el. Fejlesztem magam folyamatosan, mert rájöttem, hogy elrontottam az életem, de még rendbe tudom hozni.

Tehát folytatom a tanulást, mert magasabb iskolai végzettséget akarok. A személyiségemen, a külsőmön is dolgozok.

Egy sikeres ember akarok lenni, aki jól néz ki, tanult, és jó állása van. Meggvannak a konkrét terveim is, én afelé haladok.

2022. aug. 14. 14:19
 7/35 anonim ***** válasza:
60%
Szóval aki nem keres jól az maradjon agglegény egész életére? Vannak olyan munkakörök ahol soha nem fognak annyit fizetni, ami elég a nőknek x 😒
2022. aug. 14. 14:22
 8/35 anonim ***** válasza:
78%
#2 300 ezer forintból hogy akarsz gyerekeket is eltartani? Én 400-at keresek egyedülálló nőként és most váltok munkahelyet, mert ennek legalább a duplája kéne egy magas életszínvonal fenntartásához. 300 ezer forinttal manapság kitörölheted a segged, nemhogy ennyiből családot fenntartani, autót, házat venni stb.
2022. aug. 14. 14:25
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
A viccaz, hogy a nettó 300as fizetés ma teljesen átlag, sok diplomás is ennyit keres.
2022. aug. 14. 14:26
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

"ha két dolog közül kell választani a jobbat fogjuk?"

Mit jelent a jobb?

Sikerült megjelölni a hajléktalan fölötti legelső szintet... ő a minimálbéres Jóska. :) Itt az oldalon nem ez a kifogás, hanem hogy ne keressen már 500-600 alatt. Ezt kifogásolják sokan, mert nem mindenki engedheti ezt meg... Vannak, akik csak 250-400 körül keresnek. Ezért érzik a férfiak magukat pénztárcának, mert hogy ez a vízválasztó ilyenkor.

Tehát akkor most mennyit is kellene keresnie? :)

2022. aug. 14. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!