Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért várják el, hogy mi nők megelégedjünk
az egyszerű melóssal, miért nem tudnak beletörődni,
hogy ha két dolog közül kell választani a jobbat fogjuk?
1. A kérdező férfi
2. Rendszeresen ír ki provokatív kérdéseket.
Egyszerű őket felismerni, rendszerint benne van az "egyszerű melós" kifejezés.
2022. aug. 14. 15:15
Imádom, mikor az egyik incel nőnek próbálja magát kiadni. Nevetséges. Gondolom ez az a profilod, amelyikről lebuktál a múltkor, és elfelejtettél profilt váltani.
2022. aug. 14. 16:06
Kérdező, amennyiben tényleg nő vagy, akkor tedd ki magad a rosszlányokra, ugyanis az elvárásaid alapján oda vagy való...
2022. aug. 14. 16:21
Én beletörődtem már kérdező hogy nem fogok szaporodni meg vagyunk szerintem így ezzel néhányan férfiak. Csak arra azért kíváncsi vagyok hogy ha ezeket az átlag csóró melósokat, alacsony keresetű tanárokat, vasutasokat, postásokat, rendőröket te törölnéd a húspiacról akkor mi lenne a társadalommal? Mert ha ehhez a társadalmi csoporthoz hozzácsapjuk a full karrieristákat, a meddőket meg a melegeket akkor kérdezem én ki fogja fenntartani az ország lélekszámát? Régen ez nem volt kérdés, mindenki szaporodott mert egy átlag melós is meg tudott élni a párjával egy akkori normális szinten hiányérzet nélkül. Ma is megtudnának csak az elvárások, az igényszint eltolódott és ma már a nők 6 milliós konyhában akarnak főzöcskézni, horvátba akarnak nyaralni járni Audival meg ilyesmi és ezt a szintet nem lehet fedezni átlagos keresetből csak egy szűk rétegnek.
2022. aug. 14. 20:28
Kérdező!
Egy nő kötelezze el magát bármelyik alkesz kőműves mellett (amúgy nem mind az). De abba a hitbe ne ringassa magát, hogy a férfinek nem lehetnek elvárásai vele szemben. Kinézel legalább olyan szinten, hogy megfelelj a másik fél elvárásainak? Azon azért el lehet gondolkodni, hogy aki más hátán akar elérni magas életszínvonalat, abból milyen csapnivaló szülő lesz.
2022. aug. 14. 21:51
20. Kifejezetten jó válasz!
2022. aug. 15. 04:46
Hát nem tudom de itt dél-kelet Magyarországon egy kezdő mérnöki! fizu nincs nettó 300, vagy max annyi a jobb helyeken.
2022. aug. 15. 06:27
Én államnak dolgozván kapok 280 nettót diplomásként, 36 éves férfiként. Akkor? Sajnos nem vagyok mérnök vagy IT-s, de tanulatlan tuskó sem.
2022. aug. 15. 13:32
A Kérdező azóta már tuti kiverte vagy hatszor, annyira elégedett, hogy a magát nőnek tettető szánalmas provokatív kérdésére többen is bedőltek. Bravó lúzerkém, várjuk a következő kérdést!
2022. aug. 15. 15:35
,, hogy ha két dolog közül kell választani a jobbat fogjuk"
Haverom sima 12 osztályt végzett gyári munkás, nettó 240 ezer Salgótarjánban, 37 volt amikor megismerkedett egy csinos nővel, Aldis eladó a csaj. A nőnek volt egy gyereke és már nem bírta cérnával, hogy a nettó 700 at kereső nemzetközi sofőr férfjét havonta 3-4 napig látja csak. Fogta magát és haveromhoz költözött, ennek majdnem 5 éve. ÉS képzeld jól megvannak, úgy hogy a csaj még kicsit többet is keres a haveromnál.
2022. aug. 15. 16:28
Kapcsolódó kérdések: