Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom eldönteni hogy a megfutamodásom valami hülye agymenés, vagy reális dolog volt?
Figyelt kérdés
Udvarolt egy pasi, de valamiért nem éreztem, hogy ez jó lesz. Eleinte barátkoztunk akkor nem jött ez az érzés, minden szuper volt, de miután randizni hívott, valahogy befagytam, onnantól kezdve feszengtem.2022. aug. 9. 12:09
1/13 A kérdező kommentje:
Tudjátok azt mondják, hogy a női megérzésre hallgatni kell, főleg pasis ügyekben.
2022. aug. 9. 12:10
2/13 anonim válasza:
Saját megítélésed szerint milyen szintű az önismereted, kérdező?
3/13 A kérdező kommentje:
Teljesen rendben, sőt, kissé beképzelt pasis téren.
2022. aug. 9. 12:14
4/13 anonim válasza:
#3: elmondanád, hogy számodra mit jelent az a szó, hogy önismeret?
5/13 A kérdező kommentje:
Esetemben valós önkép.
2022. aug. 9. 12:19
6/13 anonim válasza:
Két dolog miatt feszenghetsz ilyenkor
-vagy mert annyira tetszik, és komolyra fordulva a dolognak elkezdted megérezni a tétjét
-vagy mert az elején már úgy gondoltad nem lesz ebből semmi, de most mégis valami történik,ami a megérzéseid ellen alakul
7/13 anonim válasza:
Szerintem meg rájött a kérdező, hogy barátnak jó a pasi, de párnak nem, mert pl nem vonzó szexuálisan, nincs meg a kémia.
Teljesen máshogy áll az ember a haverjához, mint a párjához.
8/13 anonim válasza:
ezek a megérzések minden esetben korábbi, de tudat alatti, tapasztalatokból jönnek. Más néven tacit tudás. Nem tudod miért gondolod úgy, ahogy, de meg vagy róla győződve. Viszont félrevezethet, mert saját magad felé érzett kételyek is befolyásolják.
9/13 anonim válasza:
Tehát beképzelt az önismereted, szerinted teljesen rendben van és ez a valós önképed.
Beképzelt = beképzel valamit (bármit, akármit)
Ha valamit beképzelsz, az már nem lehet valós!
Tehát nem lehet annyira jó az önismereted.
10/13 A kérdező kommentje:
Beképzelt arra vonatkozik, hogy válogatós vagyok.
2022. aug. 9. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!