Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex legújabb agymenése! Mehet táppénzre vele?
Az ex legújabb agymenése ,hogy párom menjen táppénzre a gyerekkel, mikor az mehet aki a nevelő fél és ő vele él egy háztartásban
Nálunk csak láthatás van.
Ha nem lehetséges táppénzre mennie akkor mégis hogyan?
Közben az orvos is visszahívott ,elvált a külön élőnek csak a nevelő félt veheti fel táppénzre.
Ha a szülők együtt vannak házasok akkor mehet anya -apa is.
Ez a szabály nem lehet mást tenni!!
Szabadságot előre be kell írnia , elhajtotta a főnöke.
Már ebbe belement volna,hogy oké akkor táppénz de mint kiderült ezt meg nem lehet ( én is így tudtam előtte is )
Én úgy tudom, hogy rendkívüli szabadságot kivehet, és erre indok lehet az, hogy beteg a gyereke. Mindegy, hogy most ő neveli vagy sem.
Vagy irassa ki magát! ha normális a dokija, akkor megteszi. Annó mikor az ikreim születtek, és az egyiket műtötték, a másikra meg nekem kellett vigyázni, viszont év végén nekem már nem volt elég szabim, akkor megbeszéltem a szitut a dokival és kiírt, egyébként nem vagyok notoríus táppénzes ezért sem hazudoztam neki. De még a csopinak sem, és ő is megértette a dolgot.
Szabadságot nem adnak neki azt mondtak a rendkívüli h haláleset esetén jár.
Nah mindegy ez van.
hmm az ex neveli a gyereket akinek te az apja vagy
ha jól értem
és a jelenlegi párod menjen táppénzre a beteg gyerekkel ?
neki nem írjak ki és már neked sem !
csak az ex mehet táppénzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!