Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lesz a következő agymenés?(...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz a következő agymenés?(komolyan nem értem)

Figyelt kérdés

Szóval kijelentette egy nagytudású hogy a kép nem az ismerkedés része.Mi lesz a következő?Hogy az írás nem az ismerkedés része?

Nem tudom eldönteni hogy valaki ennyire hülye vagy csak szórakozik és játszik másokkal.Mégis hogy akar ismerkedni kép nélkül?Két névtelen ember beszélget ugy hogy azt se tudja hogy a másik egyáltalán tetszik neki?Reális.Ennyi erőből élőben is ugy kéne ismerkedni hogy mindenki egy törölközővel takarja az arcát .Biztos igy megy élőben is hogy nem a külsőt látod először.

2020. dec. 1. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
23%

Úgy 16 éve még ez így volt.

Csak Chat-es oldalak működtek ahová beléptél egy névvel és kész ennyi.

Se kép se semmi adat. Csak jópár évvel később lehetett képet feltölteni.

Aztán találkoztak egész sokan.

Ma viszont elég egyértelmű, és érthető, hogy kép nélkül neki se állnak az emberek beszélgetni, mert minek pazarolja az idejét.

2020. dec. 1. 15:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Na örülök 1-es hogy végre valaki van itt aki megérti és válaszol.DE minek neki állni utánna játszmázni hogy ő neki is elege lett hogy elsőnek küld totál lemásolva amit irtam.
2020. dec. 1. 15:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Már rég nem 16 éve van.ÉS azt is tudom hogy nem azért teszik mert hogy régen igy volt.VAgy bizalmatlanság vagy szórakozás a másikkal vagy takargatása valaminek.Akkor is egyértelmü lett volna ha kép nélkül állnak neki.Minek pazarolni az időt kép nélkül de tényleg.A kép nem csak a külsőröl árulkodik ám.
2020. dec. 1. 15:55
 4/8 anonim ***** válasza:

"minek pazarolja az idejét"

Mert mondjuk egy képtől semmi lényeges nem fog a személyről kiderülni. Esetleg az, hogy egy jól beállított képen hogy néz ki, de a személyiségéről semmit nem mond el.

Ellenben kép nélkül is meg lehet ismerni a másikat, amit mi sem bizonyít jobban, hogy egyik legjobb hölgy barátomat (majdnem össze is jöttünk) így ismertem meg.

Végül egyáltalán nem jelentéktelen érv az adatvédelem. Egy képpel elég könnyű visszaélni.

2020. dec. 1. 15:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Nézd a kép alap dolog.Csürheted csavarhatod de sokat elárul.Neten amugy bármit lehet irni szóval ...

JA de ha leirom a tényeket annak az emberszabásunak amelyik játszmázott akkor én vagyok a bunkó.Anyja picsáját az ilyennek

2020. dec. 1. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Velem is általában addig szoktak beszélgetni ismeretlen férfiak, míg nem küldök képet. Bár én azon kevesek közé tartozom, akik élőben jobban néznek ki, mint a képeken (korábbi randipartnereim, valamint a kollégáim és kolléganőim a megmondhatói - még akik utálnak is, ezért számít :-))) , mert az összes képemen olyan erőltetett a mosolyom. Míg élőben elsöprő a kisugárzásom és a szerénységem. :-))))

Úgyhogy jobb előbb látni a képet, mint akkor szó nélkül eltűnni, mikor kiderül, hogy a másik külsőre nem jön be, csak a személyisége. Ugyanis ez is gerinctelenség.

2020. dec. 1. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:
#5 akkor keress olyat, akivel egyforma a világnézetetek! Ennyi.
2020. dec. 1. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, küld az illető egy képet. Mit érsz vele? Egyrészt nem tudod, hogy azon egyáltalán ő van-e vagy más. Azt sem tudod, hogy két hete vagy két éve. Másrészt ha ő van rajta és friss is a kép, attól még lehet, hogy pont úgy előnytelen, ahogy neked nem tetszik, holott lehet élőben nagyon is tetszene.

Szerintem, ha már valaki anonim módon ismerkedik, akkor tényleg legyen elsősorban fontos a személyisége, a gondolatai, a stílusa. Persze nem kell hetekig nyújtani, ha szimpatikusak egymásnak, akkor vállalják fel névvel, képpel magukat, mondjuk egy fb ismerősnek jelölés keretében.

2020. dec. 1. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!