Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz már ennek a feminista agymenésnek vége, hogy a nők és a férfiak egyenlőek? Mikor pont, hogy ellentettje kéne legyen egymásnak a két nem.
a kettő nem zárja ki egymást
nézdd meg, hány katontanő van, és hány manikűrös pasi
jah, és ezek között hány hetero
akkor belátod majd, mennyire ellentétek
jah, hogy azt szeretnéd babám, ha a nők mindenben csicskulnának és egy szavuk sem lehetne?
sajna, az az idő lejárt.
igen, lehet egy nőnek saját tulajdona pl., nem kell függenie mástól.
persze hogy nem tetszik, hogy így nem lehet zsarolgatni, meg pórázon rángatni kényed-kedved szerint
de még lehet keresni szellemi fogyikat, vagy tehetetlen, önállótlan, kitartásra vágyó hölgyeket, mert vannak azért
Nem igazán értem a kérdést, ne haragudj, lehet, hogy én vagyok a hülye.
A feminizmus nem hülyeség. Évszázadokig a nők elnyomásban éltek, ma már ez nem igazán jellemző, hisz van szavazati joguk, dönthetnek egy csomó dologban, szóval nagyjából minden tekintetben javult a dolog. Mostanság a családon belüli erőszak meg etc, etc ellen küzdenek.
Az, hogy a két nem ellentettje egymásnak, ez tök más dolog.
Ezt sokan félreérti, vagy szándékosan félremagyarázzák.
Ki vagyok akadva itt is, amikor olvasom, hogyha a nők egyenlőek, akkor menjenek el katonának, meg fizessenek ők a randin.
Akit érdekel, olvasson utána. Az egész a nők politikai szavazati jogáért való küzdelemmel indult, illetve, hogy ők is tanulhassanak.
Aztán ennek jegyében a háború után, mivel kevés volt a férfi, mehettek a gyárakba dolgozni, mondván, egyenlőség, ezt akartátok. Persze nem fizetnek ugyanannyit azóta sem egy nőnek, mint egy férfinak. És igenis megy a diszkrimináció, mert nem vesznek fel, mert úgyis elmész szülni, vagy kicsi a gyereked.
Én nem akarok egyenlő lenni egy férfival. Én elismerem, hogy ő a férfi, és ezért sok mindenben ő a jobb. De ő is ismerje el, hogy én meg nő vagyok, és adja meg a tiszteletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!