Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz már ennek a feminista agymenésnek vége, hogy a nők és a férfiak egyenlőek? Mikor pont, hogy ellentettje kéne legyen egymásnak a két nem.
Miért lenne más dolog?Mindig az egyenlőségre hivatkoznak,hogy a férfiaknak ezt szabad,meg azt szabad,nekik meg nem..A férfiaknak kevesebb joga van,mint a nőknek az iszlám országokat leszámítva a házasság,csak a nőnek jó.Ha elválsz,a gyerek úgy is a nőhöz kerül,mindenféleképpen,nem számít hogy te jobban nevelnéd.Ez a nőnek jár,ez az övé.Egyébként meg,ez a szerepcsere miatt van ennyi homoszexuális,alkoholista,narkós,semmit tevő.A teljes egyenjogúság nevében,a nők uralkodnak matriarcha családokban.Csak szét kell nézni európában,elnyomott férfiak mindenhol,akik az italban keresik a férfiasságukat.....Pedig a civilizációt egy patriarchális rendszernek köszönhetjük.12 ezer évvel ezelőtt éltünk matriarchális rendszerben,nem fejlődött benne az emberiség 10 ezer éven keresztül.Aztán jött egy patriarchális társadalom amiben utakat,városokat,boltokat,metropoliszokat,autókat hoztak létre a férfiak.Most meg fejlődnénk vissza.Egyre többek a feminin férfiak.Nem a nőkkel van gondom,hanem kizárólag a feminista nőkkel.Rengeteg olyan család van,ahol a nő beáll dolgozó zsarnoknak az emancipált rendszer számára előnyös részeit kihasználva.Édesanyáknak nem jók a feminista anyák,pont a lényeget szipolyozzák ki a családmodellből a jó férfi példát.Erőszakos nőknek tartom a feministákat,akik meg akarják változtatni a férfi társadalmat részben sajnos sikerült neki,de ez nem jó.
Pl. ott vannak az arabok tisztelik a nőket ők is,de máshogy.És milyen jól élnek,nem vesztegetik az idejüket.Allah mindent lát és mindent hall:)
Az első írta jól! Soha.
Bár én nem értem. Szerintem a nők egyenlőek a férfiakkal. Szerintem is csak a turbófeministákkal van baj, akik kb. azt a szintet várják, hogy genetikailag legyen egyenlő a férfi-nő. Egyenlőség van, kész, fel kell ébredni. A feketék is egyenlőek. Aki meg úgy érzi jól magát, úgyis bemagyaráz magának valamit.
Erről hol készült statisztika, hogy a nők annyival keresnek kevesebbet? Személy szerint még nem tapasztaltam, szóval kíváncsi lennék rá.
Bárhogy is nézem,ha mondjuk a férfi -2 és a nő +2.
Tehát az eggyik és másik mindenben ellentétes oldala egymásnak az életben mind külsőben és mind belsőben,akkor -2 soha nem lesz egyenlő +2 vel és fordítva.
"Minden valós tudomány kell,hogy tartalmazzon matematikát,amelyik nem,az nem is valódi tudomány"-Leonardo Da Vinci
Pont egy matekos példát hoztam. Az abszolútérték egyenlő, vagyis az, hogy mindkettőt embernek tekinted, és nem különbözteted meg hátrányosan egyiket sem, csak mert az ami.
Nem kell túlmagyarázni a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!