Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A héten nem találkoztunk a pasimmal mert én mindig lemondtam mert szakítani akarok. Holnap is talizni akar és azt mondja már hiányzok neki de én pont holnapra terveztem h kidobom. Tanácsok?
Mire adjunk tanácsot? Mit mondj majd neki?
Semleges helyen találkozzatok és mond el neki, hogy úgy érzed nem megy tovább, szeretnél különválni.
Szia!
Csak arra ügyelj, hogy ne bántsd meg az érzéseit.
A "találtam helyetted jobbat" szöveget kerüld! :) Bár szerintem ezt feleslegesen írtam.
Ha egész héten halogattad a találkozót, akkor már sejtheti, hogy mi van. De hogy ne érje derült égből villámcsapásként, szólj neki, hogy holnap egy fontos dolgot kell megbeszélned vele. Így lesz ideje felkészülni.
kiakarod dobni, közben nem voltál hajlandó találkozni vele
milyen vagy, húzod és piszkálod, merjél már a szemébe nézni, legyél egyenes és gerinces, na most ezek után még szarabb lesz neki, nem is értem mit akarsz most itt, de komolyan, ha kiakarod dobni csináld, csak ne várj már vele
különben is milyen tanácsot vársz, Te tudod miért teszed N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!