Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a férfiak mindig csak addig érdeklődnek irántam, amíg távolságtartó vagyok? Amint kifejezem, hogy a férfi szimpatikus nekem és esetleg akarok tőle valamit, egyből leráz és már nem akar tőlem semmit.
ez érdekes...nem tudom...nincs rá értelmes magyarázat!
Ha valaki ennyi időt rááldoz egy lányra, annak tuti kell a csaj!
Ezek a pasik fogyatékosok! :)
27/f
Nekem is van problémám: azt mondja/írja hogy bejövök neki (első randi után), de aztán különös módon mindig elfoglalt és nem ér rá. Most akkor hazudik és gerinctelen vagy ennyire tutyimutyi beszari?
24F
ennek csak akkor lenne értelme ha a pasi növelni akarná az egoját...
DE! A pasi az nem nő, és egy pasi minimum szexig elmenne a csajjal, szóval pasi ilyet nem csinál.
Egyszerűen idiótákat fogtál ki.
Ennyi nyomulást kezdeményezést és az ezzel járó időt, nem áldoznám egy lányra sem ha nem kéne :)
Távolságtartó ne legyél, mert azzal nem lesz jobb.
De tölts több időt azzal hogy megismered, azt akinek megengeded h veled lehessen azt meg kell ismerned.
Amíg nem ismered addig ne is ábrándozz semmin.
A válaszom roppant egyszerű: kiszámíthatatlanság!
Nálam ez jött be, működik. A pasik nem egyszerűk!
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!