Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a férfiak mindig csak addig érdeklődnek irántam, amíg távolságtartó vagyok? Amint kifejezem, hogy a férfi szimpatikus nekem és esetleg akarok tőle valamit, egyből leráz és már nem akar tőlem semmit.
Figyelt kérdés
Amíg nem akarok semmit a pasitól, addig teper, udvarol, hívogat, írogat, amint beadom a derekam (nem szexre gondolok, csak általában), egyből nem is érdeklem. Akkor most mit tegyek? Legyek állandóan távolságtartó, akkor is, ha szimpatikus? Úgy látszik, erre van igényük a fiúknak.2012. jún. 12. 15:21
11/11 anonim válasza:
hát vannak ilyen pasik is.nos bár én nem erőszakolok olyan dolgot amit nem akar a csaj.de ha én sem vagyok marha pénzes de azért tudom az illemet hogy ne csajra verjük rá a cehhet.mondjuk pasi létemre tudom hogy ne abból álljon egy szombat délután hogy leülök meccsezni és a nő hozza a sört.de viszont az is érdekes számomra hogy első benyomás mindég csal.mármint mait lát bennünk a lány pasikban.haver barom bohóc és gusztustalan dolgokat mond.és nem szeret borotválkozni.még is ezt bírja néhány csaj.de én aki jobban néz ki ,bár jellemem mint egy angolé azt nem.de viszont akit elsőként pozitívan ítélt meg a lány lehet hogy mikor már jobban együtt lesznek,é nyeregben érzi magát.akkor jönnek a meccs nézések a sörök.és csak akkor fordul a csajhoz ha szex kell .és ők még azt a macsót látják akibe beleszeretnek.és a pasi meg őrül hogy van valakije.és csak akkor döbben rá hogy elcseszett valamit ha dobják.és persze a csaj a hibás.szerintük.szóval azért én mindég az őszinteségre alapozok.és nincsenek ilyen bakik hogy olyan dolgot erőltessek rá amit nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!