Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, Férfiak, bárki aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, Férfiak, bárki aki hímnemű! Hogyan közöljem "udvariasan", hogy én nem akarok semmit?

Figyelt kérdés

Sokan írják,hogy amikor a lány elküldi őket,csorbát szenved az önbizalmuk,szakszóval élve "lealázva" érzik magukat.Én nem akarom bántani szegényt,de ez a legyünk barátok és egyéb kifogáskeresés szerintem oly szánalmas.Mit mondjak,ami egyértelmű,de nem bántó vagy megalázó?(azon kívül,hogy bocs,de van barátom,mert nincs)

A keresős válaszokat végiglapoztam,de nagyon komolytalan és primitív válaszokat találtam....remélem én sikerrel járok.

Köszi szépen előre is!

Szép és viharmentes estét kívánok Nektek! :)

2010. aug. 16. 17:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem azt hogy most nem szeretnél senkivel sem kapcsolatot.
2010. aug. 16. 17:33
 2/19 Kazama ***** válasza:
66%

Jaja jobb egyedül jelenleg. Előző válasz teljesen korrekt.

Csak hülyén jönne ki, ha másnap egy sráccal látna együtt :)

2010. aug. 16. 17:35
 3/19 anonim ***** válasza:
66%
1. vel nem értek egyet, ne könyitsd meg a helyzeted azzal hogy csak ilyen félválaszt adsz hogy "MOST" meg h "SENKIVEL" "EGYENLÖRE" mondd meg neki hogy bocs de nem szeretnék többet töled, különben szegényben ottmarad a remény és sokkal nehezebben lesz tul rajta. CSAK EGYENESEN !!!
2010. aug. 16. 17:36
 4/19 anonim ***** válasza:
66%
Ha ő beléd van zúgva, tök mindegy hogyan közlöd. Azért sértő ne legyen. De így is, úgy is lesújtó. Szela zsizny.
2010. aug. 16. 17:38
 5/19 Kazama ***** válasza:
75%

Jogos. Erre nem is gondoltam.

Atól, hogy jelenleg nem akarsz kapcsolatot, a naiv srác azt hiszi, na majd a jövőhéten.

Mond meg neki, hogy arc meg minden (épolod az egoját, mielőtt ledöföd :D ), de ez nem fog menni vele.

Ha nem egy állat akkor felfogja. Ha az akkor megver :D

Na de ez csak vicc. Nőket nem verünk :)

2010. aug. 16. 17:42
 6/19 A kérdező kommentje:

Kedves első és második!

Az ötlet nem rossz,de ebben a "most nem"-ben én is azt érzem egy kicsit,hogy most nem,de várj rám,majd egyszer igen.Köszi a választ!

Kedves harmadik!

Nagyjából egyetértek Veled,egyenesen oké,csak bátorságot kéne gyűjteni nekem is ahhoz,még nem kellett soha senkit elküldenem...

Neked is köszönöm!

Kedves negyedik!

Mázlid van,hogy kifogtál egy orosz szakost :)

Lesújtó,ugye?Na ezt nem akarom.Nem akarom,hogy nyomorultul érezze magát.

спасибо!

Végül kedves újra második!

Igen,ilyesmit fogok tenni,lefejelni csak nem fog,nem olyan srác Ő.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek,hogy írtatok! :)

2010. aug. 16. 17:54
 7/19 anonim ***** válasza:
neked a tanulás vagy sport az első nincs időd pasihoz de ezekkel az is lehet baj ha mással össze jössz akk utána rosszul eshet neki hogy nála ezek gondok mért nincsenek...:S
2010. aug. 16. 18:00
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a "nem vagy az esetem" vagy ehhez hasonló a legkorrektebb.

A "most senkivel se akarok kapcsolatot" és ehhez hasonlók csak kifogások. Rossz kifogások és tényleg sokakban felmerülhte a remény, hogy akkor majd máskor. Hátha. Persze közben esélye nincs.

Én nagyon nem szeretem az ilyen kifogásokat.

2010. aug. 16. 18:24
 9/19 A kérdező kommentje:
Okés,kifogás nem lesz.
2010. aug. 17. 09:45
 10/19 anonim ***** válasza:

Nos az önbizalma és a büszkesége úgyis csorbulni fog valamelyest.

Szerintem vezesd fel neki, hogy kedves srác meg, minden de te nem szeretnél tőle semmit. Én így érezném a legkevésbé rosszul magam utána.

2010. aug. 18. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!