Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, Férfiak, bárki aki hímnemű! Hogyan közöljem "udvariasan", hogy én nem akarok semmit?
Sokan írják,hogy amikor a lány elküldi őket,csorbát szenved az önbizalmuk,szakszóval élve "lealázva" érzik magukat.Én nem akarom bántani szegényt,de ez a legyünk barátok és egyéb kifogáskeresés szerintem oly szánalmas.Mit mondjak,ami egyértelmű,de nem bántó vagy megalázó?(azon kívül,hogy bocs,de van barátom,mert nincs)
A keresős válaszokat végiglapoztam,de nagyon komolytalan és primitív válaszokat találtam....remélem én sikerrel járok.
Köszi szépen előre is!
Szép és viharmentes estét kívánok Nektek! :)
Jaja jobb egyedül jelenleg. Előző válasz teljesen korrekt.
Csak hülyén jönne ki, ha másnap egy sráccal látna együtt :)
Jogos. Erre nem is gondoltam.
Atól, hogy jelenleg nem akarsz kapcsolatot, a naiv srác azt hiszi, na majd a jövőhéten.
Mond meg neki, hogy arc meg minden (épolod az egoját, mielőtt ledöföd :D ), de ez nem fog menni vele.
Ha nem egy állat akkor felfogja. Ha az akkor megver :D
Na de ez csak vicc. Nőket nem verünk :)
Kedves első és második!
Az ötlet nem rossz,de ebben a "most nem"-ben én is azt érzem egy kicsit,hogy most nem,de várj rám,majd egyszer igen.Köszi a választ!
Kedves harmadik!
Nagyjából egyetértek Veled,egyenesen oké,csak bátorságot kéne gyűjteni nekem is ahhoz,még nem kellett soha senkit elküldenem...
Neked is köszönöm!
Kedves negyedik!
Mázlid van,hogy kifogtál egy orosz szakost :)
Lesújtó,ugye?Na ezt nem akarom.Nem akarom,hogy nyomorultul érezze magát.
спасибо!
Végül kedves újra második!
Igen,ilyesmit fogok tenni,lefejelni csak nem fog,nem olyan srác Ő.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek,hogy írtatok! :)
Szerintem a "nem vagy az esetem" vagy ehhez hasonló a legkorrektebb.
A "most senkivel se akarok kapcsolatot" és ehhez hasonlók csak kifogások. Rossz kifogások és tényleg sokakban felmerülhte a remény, hogy akkor majd máskor. Hátha. Persze közben esélye nincs.
Én nagyon nem szeretem az ilyen kifogásokat.
Nos az önbizalma és a büszkesége úgyis csorbulni fog valamelyest.
Szerintem vezesd fel neki, hogy kedves srác meg, minden de te nem szeretnél tőle semmit. Én így érezném a legkevésbé rosszul magam utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!