Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem egy finoman pasival, hogy nincs nálam esélye és hogy nem akarok vele találkozni?
Még egy szót sem beszéltél vele, de egy kép alapján csípőböl elutasítod?
Pedig a nők kb80%-a azt válaszolja, hogy a "belső a fontos". Micsoda álságosság! Ez pont fordítva van!
Szerintem egyszer találkozz vele, hátha elfeledteti, a fiú lénye, a külső hiányosságait. Utána szemtől-szembe megmondhatod, hogy nem jön be külsőleg. Egy esély talán adj neki.
1., Hogy közöld vele finoman?
Részesítsd orális szexben, közben dugj egy cetlit az orra alá, hogy nem tetszik neked.
2., Ha meg hagyod az idiótaságokat, akkor fogod, azt megmondod neki, hogy ilyen arccal csak popsipajtások lehettek. :)
Mondd meg neki, hogy nem jön be.
Szerintem nem te leszel az életében az egyetlen, akinek nem jön be. Csak nem fakad tőle sírva.
Engem jobban bántana, ha az első verziót alkalmaznák velem szemben.
13:16
Te gyanítom gyerek vagy még.
Csak hogy tudd. A problémákat megoldani hosszútávon sokkal kifizetődőbb, mint elsiklani felettük, és hazudozni.
Két variációt ajánlok:
1. Találkozz vele! Lehet, hogy megtetszik. Fénykép alapján nem lehet ítélkezni. Lehet, hogy te sem tetszel neki személyesen. Én mindenképpen találkoznék. Még az is lehet, hogy mindketten csak barátként képzelitek el a további kapcsolatotokat.
2. Írd meg neki, hogy egy hülye pits@ vagy, akinek csak a külső számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!