Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, Férfiak, bárki aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, Férfiak, bárki aki hímnemű! Hogyan közöljem "udvariasan", hogy én nem akarok semmit?

Figyelt kérdés

Sokan írják,hogy amikor a lány elküldi őket,csorbát szenved az önbizalmuk,szakszóval élve "lealázva" érzik magukat.Én nem akarom bántani szegényt,de ez a legyünk barátok és egyéb kifogáskeresés szerintem oly szánalmas.Mit mondjak,ami egyértelmű,de nem bántó vagy megalázó?(azon kívül,hogy bocs,de van barátom,mert nincs)

A keresős válaszokat végiglapoztam,de nagyon komolytalan és primitív válaszokat találtam....remélem én sikerrel járok.

Köszi szépen előre is!

Szép és viharmentes estét kívánok Nektek! :)

2010. aug. 16. 17:31
1 2
 11/19 kiss1999 válasza:
ágnes te vagy az?
2010. aug. 18. 13:17
 12/19 anonim ***** válasza:
ugyanebbe a gondban vagyok én is :s
2010. aug. 18. 13:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Mondd azt neki hogy leszbi vagy :D Na de komolyra fordítva a szót,szerintem az a legjobb ha azt mondod hogy már van más aki neked tetszik,azzal nem rontasz bele annyira a lelki világába
2010. aug. 18. 13:32
 14/19 anonim ***** válasza:
a leyünk barátok télleg csak lekoptató szöveg?:'(
2010. aug. 18. 14:09
 15/19 A kérdező kommentje:

kiss1999 válasza

Remélem az évszám nem a születésed évét jelöli,mert akkor gondolom 11 esztendővel a hátad mögött nagyon tapasztalt vagy e téren:).

Ha az Ágnest nekem szántad,nem,ez most nem jött be.

Kedves utolsó!

Sajnálom,hogy belerondítottunk a lelki világodba és,hogy tőlünk kellett megtudnod,miért mondta a múltkori lány,hogy legyünk barátok. :) ;P

2010. aug. 18. 14:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Mond neki : Kevés vagy mint erdőtűzhöz a vízipisztoly.
2010. aug. 18. 14:56
 17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes vagy,hogy válaszolsz és értékelem általában a humort,de ez most nem jött be.
2010. aug. 18. 15:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát én anno azt mondtam a fiúnak aki bepróbálkozott nálam, de nem volt az esetem, hogy ne haragudjon, de nekem ő csak barát. És bár nagyon kedvelem, de nem érzem úgy hogy ebből részemről valaha is több lehet felé.

Ő ezt megértette. Azóta az egyik legjobb barátom. És később beszéltünk is róla, azt mondta jól csináltam akkor, nem voltam bántó, persze nem esett neki jól hogy nem kellettem neki. De nem szarakodtam, hogy jajj hát most nem, de majd egyszer talán. Szóval szerinte jó volt hogy udvariasan és tárgyilagosan megmondtam neki hogy nem. Őszinte voltam, felfogta hogy nem és azóta is barátok vagyunk.

2010. aug. 18. 23:04
 19/19 anonim ***** válasza:
A Nem vagy az esetem se jó,mert ha a kövi pasid hasonlít rá?Mondd azt neki,hogy nem jössz be nekem,ne haragudj.Nem akarok veled semmit.
2010. aug. 19. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!