Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szólnátok ha randin az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha randin az egyik fél egyértelműen mondana valami olyat, hogy "Ilyen .... soha többet nem kezdenék" vagy "vagy ilyentől mentsen meg a jóisten..." és ő nem tudná, de rád teljességgel igaz lenne a dolog?

Figyelt kérdés

Mit tennél?

Mit mondanál?

Eltitkolnád?

Mondjuk ha valami lelki dolog lenne?

Velem megtörtént és nem tudtam mit mondani.

2022. aug. 13. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Velem is történt ilyen, azonnal közöltem vele, hogy akkor sajnálom de nem én leszek az embered. Eleve aki ilyen felszínes hogy kiemel egy tulajdonságot és aszerint teszi tiltólistára az embert, ahhoz nem szeretném hogy közöm legyen.
2022. aug. 13. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám neki, hogy ez igaz rám és megköszönném a randit és megkérdezném, hogy haza vigyem-e.
2022. aug. 13. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

Nem mondanám el, de nem is ismerkednék tovább. Minek? Mi köze van a privát gondjaimhoz, ha nem is randizunk többet, kvázi ő már ezzel azt mondta, hogy nem akar.

Nem vagytok egymáshoz valók. A helyedben többet nem mennék vele randira és azt mondanám neki, hogy köszönöm a randit, de nem éreztem a szikrát. Ha valaki így beszélne rólam, akkor ez igaz is, kiábrándító, mégis csak rólad mondta ezt, még ha nem is tudja, hogy te személy szerint érintett vagy. Előfordul az ilyen, ilyenkor hagyni kell egymást, nem szabad erőltetni.

2022. aug. 13. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Én nem azonnal mondanám el neki, hanem megvárnám még véget ér a randi. Nem szeretném, hogyha látná azt, hogy rosszul érint a dolog. De nem ítélném el, teljesen udvarias stílusban megírnám neki, hogy a baj. Akivel elmegyek randizni azzal már vagyok olyan viszonyban, hogy úgy gondoljam megérdemi, hogy tudja azt, hogy nem ő rontotta el, csak nem vagyunk egymáshoz valók. Velem egyébként volt ilyen.
2022. aug. 13. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
63%
Ott kell hagyni a f*ba az ilyet.
2022. aug. 13. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!