Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri ez a dolog vagy sem? Tetszik egy srác
20 éves lány vagyok, kosarlabdázok.
Most lett egy új edzőnk, 22 éves srác. Nagyon bejon, személyisége is tetszik.
Nem tudom hogy érdemes lenne e bele menni a dologba, mert rosszul is kisulhet.
Ha ott van , valamikor pl ő is edz, folyamat bámulom. Lehet már feltunt neki, mert mindig szembe néztünk egymással. Lehet csak túlgondolom, vagyis biztos. Szerintetek.?
Nagyon beszélni így vele nem tudok, mindig körülötte van sok srác, mert ugye edzotabor van. Meg amúgy se lenne batorságom hogy oda menjek hozzá.
Tipp mit tegyek? Meg nem volt kapcsolatom, de tényleg tetszik nekem, volt több srác aki tetszett de ő valahogy más.
Hát ha visszautasít, az utána kínos lehet az edzéseken, de ha meg meg sem próbálod, benned marad a kérdés.
Először próbáld kideríteni, van-e barátnője.
Nem vagyok sajna olyan hogy én kezdemenyezzek egy beszélgetést egy FIÚVAL. Jeleket hogy adjak beszélgetésen kívül?
A visszautasítas meg elég gáz lenne úgyhogy ő lesz az edzőm.
Figyelj, menj oda hozzá. Mond el neki kerek perec, hogy szimpatikus neked, nincs e kedve valamikor egy kávéra beülni veled valahová, akármi. Addig gyötrődsz ezen, folyamatosan ez jár az eszedbe. Én ezt nő iránt éltem át. De rá jöttem, mindig abba gondolj bele, hogy mi veszíteni valód van? Semmi, max mond egy nemet, vagy hogy van valakije:) Fiatal vagy, lesz még jó pár fiú, akinél így fogod gondolni.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!