Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a férfinak kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a férfinak kell lejjebb adni az igényeiből és megelégednie a túlsúlyos nőkkel?

Figyelt kérdés

Az miért nem baj ha egy átlag nőnek aki gyári munkás csak a gazdag kigyúrt mérnök,bankár vagy egyéb menő állású csávók jók?

Megjegyzés a félreértések elkerülése végett:

Az ég világon semmi bajom nincs a kövér nőkkel sőt van egy nő barátom is aki kövér de mindig őket ajánlgatják itt...

2023. aug. 4. 19:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
48%

Én vekony noket látok mindenhol 1-2 dagadék ha van csak.

Nem tudom hogy vagy képes kifogni 100 nőből az egy kövèrt.

Csak egy plaza elott ültem le de 6000 vekony csaj (170 magasak)egy tulsulyost ha láttam.

2023. aug. 4. 19:58
 2/26 anonim ***** válasza:
78%
A túlsúlyos férfiaknak mondják ezt, akik 16 éves anorexiás modellt akarnak maguknak.
2023. aug. 4. 19:58
 3/26 anonim ***** válasza:
82%
Gyárban dolgozom itt mindenkinek vagy van párja és/vagy egymassal kufircolnak össze. A te elmeleted szerint ilyennek nem is szabadna léteznie
2023. aug. 4. 19:59
 4/26 anonim ***** válasza:
80%
120 kg-os 40 éves öreg farok disznó ne akarjon 18 éves modellalkatú, csinos nőket és akkor nem írja senki, hogy add lejjebb. 🤷‍♀️
2023. aug. 4. 19:59
 5/26 anonim ***** válasza:
80%
Nem KELL. Mikor fogjátok már fel, hogy mindenki olyan párra gerjed, amilyenre csak akar, legfeljebb nem lesz neki? Csak amíg az átlag nők ezt elfogadják, ti naponta telesírjátok az oldalt, mert "nem kaptok" modell csajt.
2023. aug. 4. 20:01
 6/26 anonim ***** válasza:
67%
Mér adjon lejjebb ha talál?
2023. aug. 4. 20:14
 7/26 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy ez minden gyári munkás csajra igaz csak egy példa volt de írhattam volna más beosztást is....

26 éves vagyok 172cm és nem mondanám magam disznónak 66kgval

2023. aug. 4. 20:23
 8/26 anonim ***** válasza:
66%

Én inkább a kommunikáció illetve szociális készségek fejlesztését szoktam mondani, szükség esetén plusz terápiával. Na meg persze, hogy a férfi is legyen igényes, hozza ki a maximumot az adottságaiból.

Ha az illető nem tesz semmit, csak fárja a sült galambot, akkor valójában egy túlsúlyos nő is elérhetetlen 🤷🏼‍♀️

2023. aug. 4. 20:27
 9/26 anonim ***** válasza:
69%
Azt mondja meg nekem valaki, hogy a jókápű, jól kereső mérnökökökkel és egyéb hasonló kategóriájú pasikkal a kövér, max. átlagos arcú munkás lányok vannak, akkor mégis kikkel vannak a tanult, egisztenciával rendelkező, sikers, jó alakú, szép nők.
2023. aug. 4. 20:50
 10/26 anonim ***** válasza:
55%
De hogy nézel ki arcra, hogyan öltözködsz, milyen az eletviteled, mekkora szociális készséggel rendelkezel, IQ&EQ milyen szinten van? Mert ha valamelyik, csak az egyik 0 pont, akkor már vesztes vagy sajnos. Mindegyik téren legalább átlag szinten kellene teljesíteni.
2023. aug. 4. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!