Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a férfinak kell lejjebb adni az igényeiből és megelégednie a túlsúlyos nőkkel?
Az miért nem baj ha egy átlag nőnek aki gyári munkás csak a gazdag kigyúrt mérnök,bankár vagy egyéb menő állású csávók jók?
Megjegyzés a félreértések elkerülése végett:
Az ég világon semmi bajom nincs a kövér nőkkel sőt van egy nő barátom is aki kövér de mindig őket ajánlgatják itt...
Én vekony noket látok mindenhol 1-2 dagadék ha van csak.
Nem tudom hogy vagy képes kifogni 100 nőből az egy kövèrt.
Csak egy plaza elott ültem le de 6000 vekony csaj (170 magasak)egy tulsulyost ha láttam.
Nem azt mondtam, hogy ez minden gyári munkás csajra igaz csak egy példa volt de írhattam volna más beosztást is....
26 éves vagyok 172cm és nem mondanám magam disznónak 66kgval
Én inkább a kommunikáció illetve szociális készségek fejlesztését szoktam mondani, szükség esetén plusz terápiával. Na meg persze, hogy a férfi is legyen igényes, hozza ki a maximumot az adottságaiból.
Ha az illető nem tesz semmit, csak fárja a sült galambot, akkor valójában egy túlsúlyos nő is elérhetetlen 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!