Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van egyre több szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több szingli 20-as, 30-as nő akik a kutyájuknak élnek?

Figyelt kérdés
Bárminél fontosabb nekik a kutyájuk, alárendelik a párkapcsolatot és a családalapítást is. Nyalják falják, a fenekét is kitörlik, az se zavarja őket, ha az orruk alá fingik, akármennyi pénzt rá költenek. Mi az oka ennek, hogy egy kutya ennyire fontos legyen egyre több nőnek?

2023. aug. 4. 03:01
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
69%
De ez miben más, mint ha a párjának, gyerekének, karrierjének, hobbijának rendelne alá mindent?
2023. aug. 5. 23:13
 42/45 A kérdező kommentje:
41-es, egyrészt nem mondtam hogy alá kell rendelnie egy nőnek bármit is bárkinek is, másrészt ha mégis alá rendel valamit valaminek akkor lehet normálisabb az, ha a gyerekének vagy a párjának rendeli alá a kutyáját. Tehát mondjku szerintem normálisabb az a nő akinek fontosabb a párja és a gyereke mint a kutyája.
2023. aug. 6. 00:14
 43/45 anonim ***** válasza:
78%
Már ha van neki. De te azt is nehezményezed, hogy a nemlétező gyereküknél fontosabb. Pedig pont ez a jó.
2023. aug. 6. 00:20
 44/45 anonim ***** válasza:
82%

A fő kérdésben még szingli nőkről volt szó, tehát ők nyilván nem rendelik alá a párkapcsolatukat/gyereküket a kutyának, mert nincs nekik.

Ahol már van párkapcsolat/gyerek is, ott szerintem senki nem vallja aztt az elvet, hogy a kutyájuk fontosabb a gyereküknél.

Ellenben azt nem teljesen értem mondjuk, hogy a kutyájukat, hogy rendelik alá a családalapításnak. Van, aki nem akar gyereket és nem azért, mert kutyája van, hanem mert alapból nem akar, így nem látom hol a probléma. Fontosabb a kutyája, mint a nem létező gyereke. Ha meg valaki akar, akkor kutyától függetlenül is fog szülni.

2023. aug. 6. 00:26
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

Egy 73 éves munkatársamra is jellemzőek ugyanezk.

A párkapcsolat meg, mint olyan nem kötelező.

Egyébként meg rengeteg 30-as pasi van ráfüggve a videojátékokra.

Vagy mind 2-böl vannak alkoholisták is. Na bumm.

Mindenkinek magánügye mit kezd az életével.

2023. aug. 7. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!