Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak 63%-a szingli, míg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak 63%-a szingli, míg a nők 34%-a. Ebből az következik hogy átlagosan egy férfi az több nővel tart kapcsolatot és a nőket átverik?

Figyelt kérdés

Így jöhetnek ki ezek a számok?

Én a googleba beírva kerestem utána ezeknek az adatoknak, a legtöbb ezzel a témával foglalkozó kutatás egyet ért ebben és a különböző felmérés szám adataiban nincsenek szignifikáns különbségek, mindenhol markáns eredmény jött ki miszerint sokkal több szingli férfi van mint nő. De szívesen fogadok más forrást ami ennek az ellenkezőjét bizonyítja mint a 2022-ben a Pew Research Center kutatása.

[link]

A kutásban résztvevők továbbá megállapították hogy a fiatal férfiak 4x gyakrabban követnek el öngyilkosságot mint a nők.

Én kíváncsi vagyok ebbe ki mit lát bele és miért lehet ez így (ha így van, természetesen lehet vitatkozni vagy cáfolni, azért vagyunk itt)

Nekem a személyes véleményem az hogy azért van így mert a nők azok úgymond "többet érnek a húspiacon" és a többszörös érdeklődés miatt a férfiak részéről csak azokkal lépnek kapcsolatban akik akik a leg többet tudják nekik nyújtani, akik valami módon jobban fel tudják kelteni a nők érdeklődését (hogy mivel ide mindenki tetszőlegesen be tud helyettesíteni bármit). És egy nő az mindig gyorsabban tud találni magának új társat ha készen áll. Félre ne értse senki, szerintem ezzel nincsen baj, még az állatvilágban is így van hogy a csak a leg rátermettebb tudja tovább örökíteni a génjeit. Viszont a nők többsége (szinte mind) elítéli a megcsalást és igyekszik olyan férfiakat választani akik ilyen téren megbízhatóak. Viszont ha ezek a számok igazak akkor nem jön ki a matek máshogy minthogy a nők által értékes férfiak bizony több vasat tartanak a tűzbe. Tehát a nők vagy át vannak verve és meg vannak babonázva ezekkel a férfiakkal és többségében sajnos pont ilyeneket választanak vagy ebből a szempontból képmutatóak amikor azt állítják nekik elsődleges a hűség.

Ki mit gondol erről a témáról?

2023. júl. 16. 23:05
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
19%

Neked is lehet 2 nőd.

Ne irigykedj, hanem csináld.

2023. júl. 16. 23:07
 2/49 A kérdező kommentje:

"Neked is lehet 2 nőd.

Ne irigykedj, hanem csináld."

Én nem irigykedem, nekem is volt már egyszerre két nőm.

Viszont te pedig próbálj értelmesen válaszolni a kérdésre és az abban foglaltakat méltatni, ellenkező esetben értéktelen a hozzászólásod.

2023. júl. 16. 23:08
 3/49 A kérdező kommentje:
De amúgy én rájöttem hogy egy hülyeség a két nő és számomra semmi irigylésre méltó nincsen benne. Mert igazán szeretni csak az egyiket tudod, és úgyis meg bánja az ember később.
2023. júl. 16. 23:10
 4/49 anonim ***** válasza:
84%
Lehetséges, nem lenne oly nagy meglepetés, hogy a férfiak több vasat is tartanak a tűzben...
2023. júl. 16. 23:12
 5/49 anonim ***** válasza:
88%

Amikor találkoztam ezzel a kutatással akkor valamennyit utanaolvastam, hogy milyen elméletek vannak a magyarázatára.

Van igazából többféle: ugye van amit te írsz az egy faszi egyszerre több nővé van. Most ugye kapcsolatról beszélünk, tehát egy férfi kapcsán egyszerre több nő is hiszi hogy ők párkapcsolatban vannak. Én régebben azért sokféle társaságban megfordultam, de ilyennel csak eggyel találkoztam, persze biztos van azért. Olyan gyakrabban volt h pl nagyon jóképű, gazdag vagy sportoló srácok akiket ismertem nem a hűség mintái voltak és félreléptek rendszeresen, de ott is az volt h volt egy barátnőjük állandóra és akkor őt csalták amikor épp úgy voltak. Őket aztán a nojuk vagy kirakta vagy nem, ha nem akkor sokszor pont az volt az ok kb. hogy "de én vagyok neki az első".

Na de olyannal hogy egy csávó egyszerre 2 vagy akár 3-4 nővel is elhitesse hogy ők egy pár, meg nem találkoztam. Ez amúgy nagyon macerasnak és idoogenyesnek tűnik, főleg egy Chadnek ahogy itt nevezik, aki azért valamit csinál amiből gazdag, jár gyúrni, haverjaival van stb.

Van még az a jelenség h ha mondjuk a 18-30ig korosztályt veszed, lesznek nők akik náluk idősebb férfival vannak. Nem sokkal idősebbel de aki már kilóg a vizsgált korcsoportbol pl 33-35 éves. Férfiak jóval ritkábban vannak idősebb novel. Ez rögtön azzal jár hogy csökkenti a 18-30 közti szihli nők számát és az ugyanilyen korú szingli férfiakét nem.

Aztán van az LMBTQ, USAban ez ráadásul jóval gyakoribb itthon mindig minimum 5-10 évvel később jelennek meg nyugati jelenségek. Pl lehet két lány is együtt. Ez nőknél kapásból megint csökkenti a szinglik számát ugyanazon korcsoport férfiak esetén pedig nem. Nem tudom ez lányok közt mennyivel gyakoribb mint férfiaknál, azért meleg sracoktol hallottam hogy nem egyszerű nekik a parkereses.

2023. júl. 16. 23:32
 6/49 A kérdező kommentje:
Más kutatások amiben nem csak a 20-as éveket vizsgálják a férfiakból ott is sokkal több szingli van.
2023. júl. 16. 23:55
 7/49 anonim ***** válasza:
81%
Sztm ezek a kutatások semmire nem valók.
2023. júl. 17. 00:16
 8/49 A kérdező kommentje:

"Sztm ezek a kutatások semmire nem valók."

De mire alapozod ezt? Szerinted manipuláltak és semmi valóságalapja nincsen?

2023. júl. 17. 00:38
 9/49 anonim ***** válasza:
10%

Lenyegeben csak azt igazolja, amit a blackpill-tudatu emberek mondanak....

39F incel

2023. júl. 17. 00:53
 10/49 A kérdező kommentje:

"Lenyegeben csak azt igazolja, amit a blackpill-tudatu emberek mondanak...."

Magyarul ha lehet, mert nem ismerem ezeket a "szakszavakat"

2023. júl. 17. 00:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!