Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van egyre több szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több szingli 20-as, 30-as nő akik a kutyájuknak élnek?

Figyelt kérdés
Bárminél fontosabb nekik a kutyájuk, alárendelik a párkapcsolatot és a családalapítást is. Nyalják falják, a fenekét is kitörlik, az se zavarja őket, ha az orruk alá fingik, akármennyi pénzt rá költenek. Mi az oka ennek, hogy egy kutya ennyire fontos legyen egyre több nőnek?

2023. aug. 4. 03:01
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
71%
Egy-két embernél ez már mentális betegség.
2023. aug. 4. 03:54
 2/45 anonim ***** válasza:
89%
Kevesebb nyűg, frusztráció, szenvedés, munka, áldozat, mint a férj-gyerek kombó.
2023. aug. 4. 04:43
 3/45 anonim ***** válasza:
57%

Végülis jogos.

A kutya szereti, szeretetet ad, és sokkal aranyosabb, mint egy érzelmi nyomorék hülyegyerek, aki egy állatban csak annyit lát, hogy: jaóúszág.

A férfiak zömének az állathoz való viszonya kimerül abban, hogy lelövi.

Melyik nőnek kellene ilyen kretén férfi?

Az érzelmi intelligencia kéz a kézben jár az értelmivel, lassan nem lesz ebben az országban normális ember, mert mind elmegy.

2023. aug. 4. 04:47
 4/45 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudom, de vegtelenul undorito az ilyen jelenseg es ferfiben is van ilyen.. marmint amikor ennyire babusgatja es minden kepen a kutyaval pozol instan es lelki szemeid elott van, hogy meg talan azt is csinalja a kutyaval…xdd
2023. aug. 4. 05:24
 5/45 anonim ***** válasza:
63%
Mert silány a férfi felhozatal.
2023. aug. 4. 05:29
 6/45 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom, a herceg eltévedt, a ló megdöglött, és amúgy sem hisznek a mesében.
2023. aug. 4. 06:14
 7/45 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy nem én találtam ki, olvastam valahol.
2023. aug. 4. 06:15
 8/45 anonim ***** válasza:
74%

A kutyás szingli nőknek ez egy nagyon jó szűrő, legalább nem találják be őket a tajparasztok, akik szerint "azállatnakkintvanahelye".

Bár nincs semmilyen háziállatom, de nem választottam volna olyan férfit, aki nem szereti őket és nem tud rájuk családtagként tekinteni.

Férjemnek volt két törpe nyuszija, mikor megismerkedtünk, így hamar a szívembe lopta magát.

2023. aug. 4. 06:39
 9/45 anonim ***** válasza:
48%
Kötetlen, azzal dug akivel akar, nem függ senkitől. Sokat ismerek szerencsére. Kellenek az ilyenek.
2023. aug. 4. 06:46
 10/45 anonim ***** válasza:
72%

Én 30-as vagyok férjjel, gyerekkel de mindig is volt kutyám, most is van és imádom/imádjuk. Mindenhova jön belünk mert családtag!

Ha van egy kutyád akit szeretsz és mindent megadsz neki, nem zárja ki a párkapcsolatot és a családot, nem is értem a felvetést.

Vagy te azt gondolod, hogy az általad emlegetett szingli nőknek ha nem lenne kutyájuk akkor rögtön párt találnának?? :D

2023. aug. 4. 06:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!