Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok egy olyan férfival, aki 7 és fél éve szingli, 7 éve próbál újra társat találni, de eddig nem sikerült neki?

Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 22:41
A kérdező szavazást indított:
Nem, mert gáz, hogy 7 év alatt nem talált barátnőt.
Igen, járnék ilyen férfival, ha szimpatikus.
19 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Adnék neki esélyt ha normális! Amúgy semmiképp.
2023. aug. 2. 22:48
 2/9 anonim válasza:
100%
Adnék esélyt, de attól is függ, hogy mi az oka, hogy nem talál az illető... Esetleg személyisége végett.. Ugyanis külső tekintetben mindenki mást szeret, más tetszik neki így azt nem hiszem, hogy ez annyira befolyásoló tényező lenne. Vagy ha te vagy túl válogatós az sem jó, senki sem tökéletes.
2023. aug. 2. 23:21
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

Nem ezen múlik.

Ha elutasítom, nem azért utasítom el, mert 7 éve szingli, hanem nagy eséllyel azért, amiért 7 éve szingli. Persze ha nekem megfelel, akkor szarok rá mások miért utasították el, de elég valószínű, hogy ha 7 év alatt nem talált senkit, akkor nem én leszek az az egy kivétel.

2023. aug. 3. 00:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha tudja igazolni hogy akár 7 évvel ezelőtt , de volt normál kapcsolata; akkor adnék neki esélyt.

Szóval miután kizártam hogy nem ferdít a múltjával és nem arról van szó hogy soha senkinek nem kellett még.

2023. aug. 3. 06:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen esetekben mindig kiderül hogy a 7! év alatt aki volt meg dugta és otthagyta . Adnék egy esélyt, hónapokig nem fekudnék le vele , megnézném mennyire vállal fel a családja , barátai előtt.
2023. aug. 3. 07:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen 7 éve elvált….. végül csak a szabadsága volt a legfontosabb nem akart komoly kapcsolatot. 1 évet próbálkoztam, hátha megváltozik.
2023. aug. 3. 07:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy 7 éve szingli és nem mindig is az volt, csak 7 éve próbál társat keresni? :D

Engem már b.asztak át ezzel, azt mondja, hogy 1.5 éve magányos. Én ezt egyből úgy vettem, hogy azóta nincs barátnője. Na mint kiderült, soha nem is volt, csak 1.5 éve érzi, hogy kéne valaki.

Amúgy nekem pozitívum, ha valaki évek óta szingli, mert akkor valószínűleg már nem az exébe szerelmes, túl van a sérelmein is. Az necces, hogy akkor már nem tud esetleg alkalmazkodni máshoz, de ebbe még belejöhet. Gondolom nem a 7 év minden napján teljes erőbedobással keresett társat, csak egy körülbelüli szám ez, mint amikor én mondom, hogy 7 évig társkeresőztem, ami nem igaz ebben a formában, csak így rövidebb mondani :D a 7 év az bruttó volt, csak néha letöltöttem és használgattam, ha volt párom, akkor persze nem, ha szingli voltam, akkor se toltam mindig.

2023. aug. 3. 09:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen barátom, és inkább tisztelem azt, ami miatt szingli és úgy gondolom, hogy szerencsés lesz, aki személyében olyat talál, akivel összejönne és összepasszolnak. Nyilván sok tapasztalata hiányzik, és biztos nyomot is hagyott benne, hogy nem sikeres a párkeresésben, de ha egymásra találnak, kiegyensúlyozott pár lenne belőle.
2023. aug. 3. 23:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a tisztelnivaló benne. Az hogy nem tud párkapcsolatban lenni, nem képes alkalmazkodni , vagy az hogy nem kell senkinek ezek miatt 7 éve.

Nekem volt ilyen pasi , végül kiderült hogy nem fogja feladni a szabadságát, senkit nem is tud szeretni , és néha úgy beszélt a nőkről mint a tárgyakról. Furcsa rideg ember volt.

2023. aug. 4. 07:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!