Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van egyre több szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több szingli 20-as, 30-as nő akik a kutyájuknak élnek?

Figyelt kérdés
Bárminél fontosabb nekik a kutyájuk, alárendelik a párkapcsolatot és a családalapítást is. Nyalják falják, a fenekét is kitörlik, az se zavarja őket, ha az orruk alá fingik, akármennyi pénzt rá költenek. Mi az oka ennek, hogy egy kutya ennyire fontos legyen egyre több nőnek?

2023. aug. 4. 03:01
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
61%
30. Pedig néha aludhat a kutya az ágyban és férfiak is alszanak velük. F
2023. aug. 4. 20:47
 32/45 MolotovPunk ***** válasza:
34%
31/ Vannak olyanok is igen. Én viszont nem tudnék nőn kívül mással aludni egy ágyban!
2023. aug. 4. 20:55
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megutálták az embereket.
2023. aug. 5. 07:20
 34/45 anonim ***** válasza:
20%

Azért meg kéne nézni ezeket a kutyás,macskás nőket,hogy mennyire vesződnek a kielégítetlenséggel.

Látok sokszor kutyát sétáltatni nőket,akik mindent megtesznek ,hogy a férfiak figyelmét felkeltség.Többször is arra mennek,ahol férfiak vannak,férfi kutyások után sokszor loholnak.Hajukat tekergetik,kacérkodnak, nemcsak a fiatalok,de az ötvenes mamák is.

Aztán mivel ennyi, a férfiak továbbmennek, látom,hogy a csaj bedurcul és kiabál a kutyával : " Kormi gyere anyához "..

Anyának képzelik magukat,van amelyik horgolt zokniban sétáltatja a kutyát és ez a zokni mindig azonos színű a nőével.Agyukra megy ez már,de ha ki sem mondják, nagyon vágynak szexre.

De kutya-cica bármilyen aranyos,ezt nem tudja megadni.Nem is beszélget,stb.

Írom ezt úgy,hogy állatbarát vagyok.

De egy határt be kell tartani.Be kéne...

2023. aug. 5. 18:22
 35/45 anonim ***** válasza:
65%

#34 fuuu de szeretnéd hogy ez tényleg így legyen😂😂

Jaaaa ja ja tényleg egy olyan világban élünk ahol a férfiak oda se bagóznak a nőkre, full hidegen hagyja őket minden női figyelem, és a nők azok akik azt se tudják hogy hogy kuncsorogjanak és alázzákagukat szarrá egy csepp figyelemért. Ez talán a világmindenség legnagyobb pasi fantáziája...

De sztem belekeveredtél egy kicsit. A kérdés arról szól hogy miért vannak olyan nők akik konkrétan eldobják maguktól a párkapcsolatot és a család lehetőségét, mert tényleg csak egy állat kell nekik, de amit te leírtál az inkább az, hogy ezek a nők csak úgy dobálják magukat ezerrel a férfiaknak, mert jujjjjj annyira kell a fütyi!!!

Kutyájuk meg csak van....Sőt. A kutya a sztoridban nem is fontos a nőknek, hanem csak arra kell, hogy legalább általuk a férfiak közelébe tudjanak kerülni, hogy hajat csavargassanak (lol!)

Szóval ja, mindenképp érdekes.

Igazából sztem két fronton is megy a féltékenység; egyrészt krvára fáj hogy a nők figyelme egyre kevésbé a férfiaké és a családé. Szerintem valamilyen szinten minden férfi hisz abban, hogy a nők létezésének kizárólag a férfiakkal való kapcsolatuk az értelme (régi sztori de jó bepillantása férfi elmébe: ugye Ádám egy ember, így neki lehet élete Éván kívül is, Éva viszont kizárólag Ádám oldalbordája, és az élete Ádám körül forog) szóval nyilván bazi rossz érzés hogy bizonyos esetekben mégsem ti vagytok a prioritás a nőknek.

Másrészt pedig az is fáj, hogy a nők igenis képesek relatíve boldog életre férfi nélkül/egy állattal, erre pedig a férfiak nem képesek. Ha képesek lennének nem lenne pua, meg incel jelenség, meg black pill/redpill/blue pill, meg mgtow, meg anyám kínja. Horgolnátok a cuki kis zoknikat a kiscicátoknak mint a nők, és ellennétek. Nem pedig árgus szemmel lesnétek a kutyasétáltató nőket, hogy "huhh ez a nőstény egyed biztos tüzel, hiszen elhaladt egy férfi mellett. oh, jól hallottam? köszöntek is egymásnak??? ez a párzásra való egyértelmű felhívás a nősténytől. ha ez így folytatódik, a nőstény cselekedetei kiszamithatatlanok lesznek, lehet hogy le is teperi a férfit, szóval jobb lesz hívni a rendőrséget!"

2023. aug. 5. 18:54
 36/45 anonim ***** válasza:
68%
Öcsém, én miért nem látok fura nőket, csak fura hapsikat.
2023. aug. 5. 19:36
 37/45 MolotovPunk ***** válasza:
44%
35/ Egy igazán magának való férfi is el van hidd el, csak az nem feltétlenül házi kedvenccel. Legalábbis, ha olyan alkat. Van férfi kollégám, aki évekkel ezelőtt elvált, nincs gyereke. Évek óta nagyjából a hobbijának él. Motorozik, motort szerel, focit néz, haverokkal találkozik és néha utazgat. Nem nagyon látom, hogy meglenne törve mióta kilépett a rossz házasságából, inkább boldog. Azt mondja válás óta több ideje van magára. Látszik is rajta. Komoly kapcsolatot és házasságot már nem nagyon akar, pedig jóképű és főzni is tud. Tehát férfi létére talpra esett. Nagy tévedésben vagy ha azt hiszed, hogy minden nő boldog egyedül, tudnék példát arra is mondani. Sok egyedülálló nőnek a házi kedvenc egy pótlék, ha már egyedül maradt ne legyen teljesen magányos.
2023. aug. 5. 20:26
 38/45 anonim ***** válasza:
19%
#31 Ha valaki felengedi a kutyát az ágyba, az arra utal, hogy az illető imádja a kutyákat, de nem ért hozzájuk. Ugyanis ha egy szinten alszanak a gazdival, azt a kutya úgy értelmezi, hogy egyenrangúak a falkában, márpedig aki nincs nála magasabb rangban, annak nem fogad szót.
2023. aug. 5. 20:29
 39/45 anonim ***** válasza:
51%
De én ezt soha nem értem, hogy egy háziállat miért lenne pótlék? Nem akarhat valaki kutyát, mert kutyát akar?
2023. aug. 5. 20:37
 40/45 A kérdező kommentje:
39-ses nem azzal van a baj, ha valakinek kutyája van, hanem azzal amit a kérdés leírásában is leírtam, tehát ha valaki mindent a kuyájának rendel alá.
2023. aug. 5. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!