Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak miért féltek a határoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért féltek a határozott nőtől?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy barátnőm aki 28 éves,tele tervekkel, vágyakkal,álmokkal

Szökésbarba haj, szép arc, kék szem, alakja arânyos ahhoz képest,hogy 152 cm,65 kg sajnos 75-80kg nézik, több nőgyógyászati betegség okozza, hogy nem tud lefogyni. Pedig egészségesen eszik és mellette a munkahelyéből adódóan 20e lépést tesz meg plusz heti 1x edzeni jár TRXre.

Szerintem csinos, aranyos,nem beképzelt mint a mostani pcsäâk.

Szeret programokra eseményekre eljárni, workshopokra is.

Tisztában van saját magával, folyamatosan fejleszti magát,magabiztos tudja mit akar és egyszerűen menekülnek el előle a férfiak (33-38 évesek)

Kérdésem az lenne, hogy miért?

Ennyire ijesztő lenne egy ilyen nő?

Az Ő célja: találni egy férfit aki felelősségteljes,őszinte,nem játsza meg magát, lehet rá számítani, és hasonló céljai értékei vannak a férfinak is mint neki.

#férfi #nő #félelem #menekülés #Határozott elképzelések
2023. júl. 30. 06:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
78%

Ez egy átlagost aluról suroló, de inkább alatti nő, szerintem csak simán nem az a kategória, akire kíváncsiak a férfiak. Nem mondanám ezt helyes arcnak sem, ahogy írod. Vakolattal sem szép, anélkül meg gondolom... ez a tipikus töltöttgalamb, ahogy írják :D Van erre célközönség nem azt mondom, hogy nincs, de itt nem a határozottsággal lesz baj, hanem a lénnyel, ami így ránézésre nem elönyős. Meg érted 152 cm, nagyon nem rúghat lasztiba mondjuk már egy 180 cm-es férfinál sem, pedig kb. az az átlagos magasság nem, hogy magasabbaknál, így marad neki valami 165 cm-es kertitörp, amiből válogathat.

2023. júl. 30. 09:32
 42/62 anonim ***** válasza:
45%

Dagi és még bazári tetkója is van feltűnő helyen. Szimplán nem vonzó, nincs ebben semmi furcsa.

Az ilyen sufni-pszichologizáló nők meg taszítóak. A nők új ezója az "önismeret". Persze egy pszichológia szakot el nem végeznének, az már energiát is igényelne, nem csak áltudományos baromkodás.

2023. júl. 30. 10:30
 43/62 anonim ***** válasza:
35%

42 igazán el vagy tévedve.

Ez egy dekoratív, átlagnál szebb és igényesebb fiatal nő.

Ez a baj veletek, hogy instán szocializálódtatok, mellé pedig nincs meg az alapvető EQ-tok sem, mert akkor tudnátok, hogy a ti egyéni véleményetek sem ér ugyanúgy semmit, mint a szomszédé, tehát nem is kellene objektív tényként tálalni.

Bár nem is értem, min csodálkozom.

Magyar férfiak…akiknél az EQ és az IQ is halott..

Tisztelet annak a kevés kivételnek.

2023. júl. 30. 10:33
 44/62 anonim ***** válasza:
60%
na, én nem szeretném hogy az otthonomban egy ilyen határozgasson.
2023. júl. 30. 10:33
 45/62 anonim ***** válasza:
0%
Nem is fog, nyugodt lehetsz. Az igényes nők megválogatják, kivel állnak szóba.
2023. júl. 30. 10:38
 46/62 anonim ***** válasza:
79%

Hát akinek a fiatalkori elhízás meg az ezt eltakarni hivatott sátorruha dekoratív annak egészségére. A valóságban ez egy túlsúlyos nő, átlagos arccal, béna tucat tetkókkal. Biztos van pasi aki összejönne vele, de azért a többség nem ilyenre bukik. Aki meg összejönne vele az gondolom neki nem kell.

Nincs instám, feleségem viszont igen. Ő is kb 65 kiló, csak ő 20 centivel magasabb, meg szült már két gyereket. Na ő a korának megfelelően kinéző fiatal (harmincas) nő.

Az én egyéni véleményem nyilván mindegy. De a csajnak évek óta nincs pasija, tehát nem csak szerintem nem vonzó.

2023. júl. 30. 10:40
 47/62 anonim ***** válasza:
0%

Feleséged hát…álmodban.

Nem értem, minek hazudoztok. Ennyire frusztráltak vagytok, hogy nem tudtok már mit kezdeni magatokkal, úgyhogy itt oldjátok a feszültséget?

Imádom, amikor olyanok degradálnak itt szép nőket, akikkel senki nem áll szóba.

2023. júl. 30. 10:48
 48/62 anonim ***** válasza:
73%

48: szerintem nem hazudik, de ha igen, akkor itt egy kielégítő válasz:

Ez a nő már annyira szép, hogy szinte űrnő, és a férfiak nem merik megszólítani. Ha mégis, akkor a bölcs gondolatok amiket megoszt az érdeklődő féllel annyira nagy bölcsességre vallanak, hogy egyszerűen elmenekül mindenki, mert nem akarnak szembesülni az igazsággal.

Na így már megfelelő ?

2023. júl. 30. 11:02
 49/62 A kérdező kommentje:
Szóval ha a feleséged nem lenne 20 cm magasabb akkor ugyan úgy nézzen ki mint a bnőm , így már mindent értek
2023. júl. 30. 11:09
 50/62 anonim ***** válasza:
83%

Ha 65 kilósan 80 kilósnak nézik, akkor nem az a "töltött galamb" lehet, hanem az a szétfolyó kövér típus. Az olyan, ha nagyhangú, erőltetett "határozottsággal" párosul, sokaknak nem szimpatikus.

Persze könnyebb azt hinni, hogy a férfiak "félnek" a "határozott" nőktől.

2023. júl. 30. 12:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!