Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért féltek a határozott nőtől?
Sziasztok.
Van egy barátnőm aki 28 éves,tele tervekkel, vágyakkal,álmokkal
Szökésbarba haj, szép arc, kék szem, alakja arânyos ahhoz képest,hogy 152 cm,65 kg sajnos 75-80kg nézik, több nőgyógyászati betegség okozza, hogy nem tud lefogyni. Pedig egészségesen eszik és mellette a munkahelyéből adódóan 20e lépést tesz meg plusz heti 1x edzeni jár TRXre.
Szerintem csinos, aranyos,nem beképzelt mint a mostani pcsäâk.
Szeret programokra eseményekre eljárni, workshopokra is.
Tisztában van saját magával, folyamatosan fejleszti magát,magabiztos tudja mit akar és egyszerűen menekülnek el előle a férfiak (33-38 évesek)
Kérdésem az lenne, hogy miért?
Ennyire ijesztő lenne egy ilyen nő?
Az Ő célja: találni egy férfit aki felelősségteljes,őszinte,nem játsza meg magát, lehet rá számítani, és hasonló céljai értékei vannak a férfinak is mint neki.
Ez egy átlagost aluról suroló, de inkább alatti nő, szerintem csak simán nem az a kategória, akire kíváncsiak a férfiak. Nem mondanám ezt helyes arcnak sem, ahogy írod. Vakolattal sem szép, anélkül meg gondolom... ez a tipikus töltöttgalamb, ahogy írják :D Van erre célközönség nem azt mondom, hogy nincs, de itt nem a határozottsággal lesz baj, hanem a lénnyel, ami így ránézésre nem elönyős. Meg érted 152 cm, nagyon nem rúghat lasztiba mondjuk már egy 180 cm-es férfinál sem, pedig kb. az az átlagos magasság nem, hogy magasabbaknál, így marad neki valami 165 cm-es kertitörp, amiből válogathat.
Dagi és még bazári tetkója is van feltűnő helyen. Szimplán nem vonzó, nincs ebben semmi furcsa.
Az ilyen sufni-pszichologizáló nők meg taszítóak. A nők új ezója az "önismeret". Persze egy pszichológia szakot el nem végeznének, az már energiát is igényelne, nem csak áltudományos baromkodás.
42 igazán el vagy tévedve.
Ez egy dekoratív, átlagnál szebb és igényesebb fiatal nő.
Ez a baj veletek, hogy instán szocializálódtatok, mellé pedig nincs meg az alapvető EQ-tok sem, mert akkor tudnátok, hogy a ti egyéni véleményetek sem ér ugyanúgy semmit, mint a szomszédé, tehát nem is kellene objektív tényként tálalni.
Bár nem is értem, min csodálkozom.
Magyar férfiak…akiknél az EQ és az IQ is halott..
Tisztelet annak a kevés kivételnek.
Hát akinek a fiatalkori elhízás meg az ezt eltakarni hivatott sátorruha dekoratív annak egészségére. A valóságban ez egy túlsúlyos nő, átlagos arccal, béna tucat tetkókkal. Biztos van pasi aki összejönne vele, de azért a többség nem ilyenre bukik. Aki meg összejönne vele az gondolom neki nem kell.
Nincs instám, feleségem viszont igen. Ő is kb 65 kiló, csak ő 20 centivel magasabb, meg szült már két gyereket. Na ő a korának megfelelően kinéző fiatal (harmincas) nő.
Az én egyéni véleményem nyilván mindegy. De a csajnak évek óta nincs pasija, tehát nem csak szerintem nem vonzó.
Feleséged hát…álmodban.
Nem értem, minek hazudoztok. Ennyire frusztráltak vagytok, hogy nem tudtok már mit kezdeni magatokkal, úgyhogy itt oldjátok a feszültséget?
Imádom, amikor olyanok degradálnak itt szép nőket, akikkel senki nem áll szóba.
48: szerintem nem hazudik, de ha igen, akkor itt egy kielégítő válasz:
Ez a nő már annyira szép, hogy szinte űrnő, és a férfiak nem merik megszólítani. Ha mégis, akkor a bölcs gondolatok amiket megoszt az érdeklődő féllel annyira nagy bölcsességre vallanak, hogy egyszerűen elmenekül mindenki, mert nem akarnak szembesülni az igazsággal.
Na így már megfelelő ?
Ha 65 kilósan 80 kilósnak nézik, akkor nem az a "töltött galamb" lehet, hanem az a szétfolyó kövér típus. Az olyan, ha nagyhangú, erőltetett "határozottsággal" párosul, sokaknak nem szimpatikus.
Persze könnyebb azt hinni, hogy a férfiak "félnek" a "határozott" nőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!