Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért féltek a határozott nőtől?
Sziasztok.
Van egy barátnőm aki 28 éves,tele tervekkel, vágyakkal,álmokkal
Szökésbarba haj, szép arc, kék szem, alakja arânyos ahhoz képest,hogy 152 cm,65 kg sajnos 75-80kg nézik, több nőgyógyászati betegség okozza, hogy nem tud lefogyni. Pedig egészségesen eszik és mellette a munkahelyéből adódóan 20e lépést tesz meg plusz heti 1x edzeni jár TRXre.
Szerintem csinos, aranyos,nem beképzelt mint a mostani pcsäâk.
Szeret programokra eseményekre eljárni, workshopokra is.
Tisztában van saját magával, folyamatosan fejleszti magát,magabiztos tudja mit akar és egyszerűen menekülnek el előle a férfiak (33-38 évesek)
Kérdésem az lenne, hogy miért?
Ennyire ijesztő lenne egy ilyen nő?
Az Ő célja: találni egy férfit aki felelősségteljes,őszinte,nem játsza meg magát, lehet rá számítani, és hasonló céljai értékei vannak a férfinak is mint neki.
Érdekesek a válaszok.
A barátnő személyleírásából a "határozott" karakter tekintetében magamra ismerek. Szegény párocskám őszintén megmondta, hogy ne legyek túl férfias. Ez riasztja semmi más.
Rengeteg mindent értékel bennem - csak ne irányítsam!
Én is úgy szocializálódtam, hogy mindig mindenben csak magamra számíthatok. Már egyáltalán nem hittem el, hogy bármiféle társ mellém szegődik. Aztán mégis...
A kompromisszumok lehetőségét figyelembe véve igyekszem olyan megoldásokat találni, hogy mindkettőnknek legyen elég élettere.
22 te hol élsz??
Dehogy néz ki többnek, mint 28 és az arca is szép.
Hm, ilyenkor mindig érdekesek ezek a határozott nős meghatározások, főleg azoktól, akik ilyenek, mindenféle képzelt okokra hivatkozva.
Férfi vagyok(legalábbis annak érzem magam..)
Nem, nem a férfiasságomat féltem.
(Ha egy nő akarnak velem versenyezni, elég nagy bajban lenne, legalábbis, akkor már fix, hogy férfinak kéne lennie)
Inkább az ehhez tartozó személyiség egyéb ismertető jegyei, amik taszítóak számomra:
Erős kontrollmánia, ellentmondást nem tűrő magatartás, makacsság, dominancia minden téren, stb.
A külsőt nem nézem, nem is érdekel, mert nem igazán fontos. Ne legyen extrém sovány, vagy extrém elhízott.
Szimpátia, ami fontos.
Többnyire az "erős határozott" karakterek számomra nem azok.
Mondhatnánk pszichológiailag, hogy igen, ez az egyénre nézve fokozottan előnyös, de csak rá...a környezete, élettere elutasíthatja.
Vannak szociális vonatkozások, amik minden emberre érvényesek kellene, hogy legyenek.
Aki ebből kilóg, nem életképes.
A rejtett szemhéjról nem hallottál még?
Az nem logó hanem rejtett szemhéj...
28 helyett inkább 23 nézik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!