Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért féltek a határozott nőtől?
Sziasztok.
Van egy barátnőm aki 28 éves,tele tervekkel, vágyakkal,álmokkal
Szökésbarba haj, szép arc, kék szem, alakja arânyos ahhoz képest,hogy 152 cm,65 kg sajnos 75-80kg nézik, több nőgyógyászati betegség okozza, hogy nem tud lefogyni. Pedig egészségesen eszik és mellette a munkahelyéből adódóan 20e lépést tesz meg plusz heti 1x edzeni jár TRXre.
Szerintem csinos, aranyos,nem beképzelt mint a mostani pcsäâk.
Szeret programokra eseményekre eljárni, workshopokra is.
Tisztában van saját magával, folyamatosan fejleszti magát,magabiztos tudja mit akar és egyszerűen menekülnek el előle a férfiak (33-38 évesek)
Kérdésem az lenne, hogy miért?
Ennyire ijesztő lenne egy ilyen nő?
Az Ő célja: találni egy férfit aki felelősségteljes,őszinte,nem játsza meg magát, lehet rá számítani, és hasonló céljai értékei vannak a férfinak is mint neki.
Szeretik ráfogni a túlsúlyra persze.
Nyilván ciki lenne bevallani, hogy nem érzik férfinak magukat egy erős nő mellett és ez valahogy mégsem arra ösztönzi őket, hogy szedjék össze magukat, hanem az ujjal mutogatásra, hogy nem, nem. Ez a nő túl sok, ő vegyen vissza.
Tipikus kisfiú hiszti.
Ezerszer volt már ilyenben részem. Kiábrándító.
Nem ezos ..nem hisz az ilyesmiben
Önismereti workshop
Pszichológiát szereti Orvos Tóth Noémit, Almási Kittit
És ha ezos lenne? Kinek mi joga ítélkezni?
Semmi.
Nem attól erős valaki, hogy olyat tanul, ami a többségnek szimpi, hanem attól, hogy ki mer állni az olyan érdeklődési köre mellett is, amit a többség lenéz (nagyon gyakran merő tudatlanságból)
Pár centivel vagyok magasabb, a súlyom még több is pár kilóval, és még sose okozott gondot a pasizás. Pedig kimondottan határozott, nagyszájú nő vagyok, ezt is beismerem.
Szerintem más gond lesz ott a "barátnőddel". Aki inkább te vagy, ugye?
A barátaink ismerjük annyira, hogy mi volt a gond a kapcsolataikkal, mi a probléma a személyiségükkel, és/vagy a külsejükkel, ami akadályozza a pártalálást.
Az alakja valóban nem lehet annyira arányos, ha ennyivel többnek nézik. Engem például rendszeresen kevesebbnek tippelnek. Udvariasságból amúgy is mindenki 5 kilóval kevesebbet, meg 5 évvel fiatalabbat szokott mondani, de nálam inkább 10-15 kilóval kevesebbet tippelnek. Szerintem pont az alacsonyságom miatt.
Még a szem és hajszín is stimmel, az enyém is ilyen.
Tehát vagy nagyon aránytalan az alakja, de ő ezt másképp látja, vagy valami gond van a személyiségével.
Hogy ismerkedik? Online az előbbi miatt sikertelen, élőben viszont az utóbbival lesz gond.
4 éve szingli
Azt mondja nem talál olyan férfit amit fentebb írtam
Én vagyok kíváncsi a kérdésre,hogy ennek mi lehet az oka
Mondtam neki tegyük fel itt a gyakorin a kérdést,azt mondta semmi értelme,de ha nagyon kíváncsi vagyok tegyem.
Mert a kérdés egy olyan állítás, ami baromság, nem igaz.
Nem minden férfinak vonzó egy erős, határozott nő, nem is illik össze mindenkivel. De ez nem jelenti azt, hogy mindenki fél tőlük, ezért nem talál párt. Más oka lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!