Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak miért féltek a határoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért féltek a határozott nőtől?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy barátnőm aki 28 éves,tele tervekkel, vágyakkal,álmokkal

Szökésbarba haj, szép arc, kék szem, alakja arânyos ahhoz képest,hogy 152 cm,65 kg sajnos 75-80kg nézik, több nőgyógyászati betegség okozza, hogy nem tud lefogyni. Pedig egészségesen eszik és mellette a munkahelyéből adódóan 20e lépést tesz meg plusz heti 1x edzeni jár TRXre.

Szerintem csinos, aranyos,nem beképzelt mint a mostani pcsäâk.

Szeret programokra eseményekre eljárni, workshopokra is.

Tisztában van saját magával, folyamatosan fejleszti magát,magabiztos tudja mit akar és egyszerűen menekülnek el előle a férfiak (33-38 évesek)

Kérdésem az lenne, hogy miért?

Ennyire ijesztő lenne egy ilyen nő?

Az Ő célja: találni egy férfit aki felelősségteljes,őszinte,nem játsza meg magát, lehet rá számítani, és hasonló céljai értékei vannak a férfinak is mint neki.

#férfi #nő #félelem #menekülés #Határozott elképzelések
2023. júl. 30. 06:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:

Ő nem versenyezni akar a férfiakkal

Leírtam milyen férfit keres,de nem talál olyat

2023. júl. 30. 08:35
 32/62 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is küldhetsz képet.

Nem mellesleg az, hogy mi az a nagy határozottság, azaz mitől is kellene menekülni, az pont nem derült ki eddig.

Pszichológusok előadásaitól nem lesz valaki riasztó, elsőre a trx sem tűnik félelmetesnek, vágyai és tervei meg a legtöbb embernek vannak.

A 20e lépés sem túl releváns a kérdés szempontjából.

(A "beképzelt mai pics@" kiszúrás viszont annál beszédesebb).

2023. júl. 30. 08:39
 33/62 anonim ***** válasza:
60%
Ez a nő te vagy gondolom, mert mi a francot érdekel téged más ennyire? Vagy ennyire unatkozol, hogy nincs jobb dolgod? Szerintem a 152 cm az nem magasság ez szerintem egy baj, mint egy 8.-as kisgyerek kb. a másik a súly, ami a magassághoz képest tuti nem jól van elosztva a testen, mondjuk alacsony nagy valaggal, szűk csípővel vastag combokkal (nem előnyös kombó). Nem a határozottságtól fél senki, hanem az összképtől, ami nem előnyös, hisz az első benyomásnál nem ahatározottságot látja senki, hanem hogy néz ki, lehet még baltaarcú is vagy hozzá :)
2023. júl. 30. 08:39
 34/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, még gondolkodom rajta.
2023. júl. 30. 08:44
 35/62 anonim ***** válasza:
Én is kèrek kèpet.
2023. júl. 30. 08:54
 36/62 A kérdező kommentje:

Raktam ki képet

Csak valamelyik nagyonokos jelentette és törölték

2023. júl. 30. 09:08
 37/62 A kérdező kommentje:

#33 olvasd vissza a kommenteket ...

Én vagyok rá kíváncsi ennyi

2023. júl. 30. 09:09
 38/62 A kérdező kommentje:

Engedélyt kaptam mindenre

Gondolod becsatolom a beszélgetést is ahol azt írj ha ennyire kíváncsi vagy akkor tedd fel a kérdést őt nem izgatja nagyon

2023. júl. 30. 09:12
 39/62 anonim ***** válasza:
68%

38.

Egyem meg, kis tőtöttgalamb... 😍

2023. júl. 30. 09:17
 40/62 anonim ***** válasza:
83%
Tényleg kis töltött galamb, de jó értelemben véve, arcra pedig nekem kimondottan tetszik is. Mondhatjuk, hogy kb egy átlagos 28-30 körüli nő aki a korának megfelelően néz ki (nem fiatalabbnak és nem öregebbnek). Tehát biztosan akad férfi akinek külsőre bejön, vagyis valami a természetével lesz. Rossz körökben próbálkozik, általa elérhetetlen férfiakra vágyik vagy az a határozottság valójában akaratosság, kontrollmánia, amit normális férfi jó messziről elkerül. Ezt ennyiből nehéz megmondani.
2023. júl. 30. 09:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!