Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért féltek a határozott nőtől?
Sziasztok.
Van egy barátnőm aki 28 éves,tele tervekkel, vágyakkal,álmokkal
Szökésbarba haj, szép arc, kék szem, alakja arânyos ahhoz képest,hogy 152 cm,65 kg sajnos 75-80kg nézik, több nőgyógyászati betegség okozza, hogy nem tud lefogyni. Pedig egészségesen eszik és mellette a munkahelyéből adódóan 20e lépést tesz meg plusz heti 1x edzeni jár TRXre.
Szerintem csinos, aranyos,nem beképzelt mint a mostani pcsäâk.
Szeret programokra eseményekre eljárni, workshopokra is.
Tisztában van saját magával, folyamatosan fejleszti magát,magabiztos tudja mit akar és egyszerűen menekülnek el előle a férfiak (33-38 évesek)
Kérdésem az lenne, hogy miért?
Ennyire ijesztő lenne egy ilyen nő?
Az Ő célja: találni egy férfit aki felelősségteljes,őszinte,nem játsza meg magát, lehet rá számítani, és hasonló céljai értékei vannak a férfinak is mint neki.
Ő nem versenyezni akar a férfiakkal
Leírtam milyen férfit keres,de nem talál olyat
Nekem is küldhetsz képet.
Nem mellesleg az, hogy mi az a nagy határozottság, azaz mitől is kellene menekülni, az pont nem derült ki eddig.
Pszichológusok előadásaitól nem lesz valaki riasztó, elsőre a trx sem tűnik félelmetesnek, vágyai és tervei meg a legtöbb embernek vannak.
A 20e lépés sem túl releváns a kérdés szempontjából.
(A "beképzelt mai pics@" kiszúrás viszont annál beszédesebb).
Raktam ki képet
Csak valamelyik nagyonokos jelentette és törölték
#33 olvasd vissza a kommenteket ...
Én vagyok rá kíváncsi ennyi
Engedélyt kaptam mindenre
Gondolod becsatolom a beszélgetést is ahol azt írj ha ennyire kíváncsi vagy akkor tedd fel a kérdést őt nem izgatja nagyon
38.
Egyem meg, kis tőtöttgalamb... 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!