Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért féltek a határozott nőtől?
Sziasztok.
Van egy barátnőm aki 28 éves,tele tervekkel, vágyakkal,álmokkal
Szökésbarba haj, szép arc, kék szem, alakja arânyos ahhoz képest,hogy 152 cm,65 kg sajnos 75-80kg nézik, több nőgyógyászati betegség okozza, hogy nem tud lefogyni. Pedig egészségesen eszik és mellette a munkahelyéből adódóan 20e lépést tesz meg plusz heti 1x edzeni jár TRXre.
Szerintem csinos, aranyos,nem beképzelt mint a mostani pcsäâk.
Szeret programokra eseményekre eljárni, workshopokra is.
Tisztában van saját magával, folyamatosan fejleszti magát,magabiztos tudja mit akar és egyszerűen menekülnek el előle a férfiak (33-38 évesek)
Kérdésem az lenne, hogy miért?
Ennyire ijesztő lenne egy ilyen nő?
Az Ő célja: találni egy férfit aki felelősségteljes,őszinte,nem játsza meg magát, lehet rá számítani, és hasonló céljai értékei vannak a férfinak is mint neki.
Normális az énképe
Tisztában van saját magával, értékeivel és azért magabiztos,mert sokat tett önmagáért
Csak szerintem nem derült ebből ki, hogy mik azok a hasonló célok és értékek?
Mondjuk a kérdés szempontjából nem is számít, csak egy ilyen felsorolás után hiányérzetem volt.
Csak tippelni tudok. Talán sokan nehezebben érezhetik magukat férfinak egy határozott nő mellett, mert úgy nőttek fel / szocializálódtak, hogy nekik kell határozottnak lenni. Gondolom a leírtakból az is következhet, hogy a barátnődnek fontos a munkája / karrierje, saját anyagi függetlensége, szóval gyereket egy ideig nem tudom, hogy mennyire tudna elképzelni, de biztos vannak akiknek ez is szempont lehet.
Aztán lehet, hogy ennek semmi köze a határozottsághoz, hanem csak férfi szemmel nagyon fura valamiért, amit te elfogultságból nem látsz.
Megtalálta azt a munkát amit szeret,és jó is benne és jól is fizet vagyis neki elég az a pénz amit ő kap
Karrier magánéletben is megtalálta az egyensúlyt
A 152/65 elég komoly túlsúly. Ez a gond. Nem a hatarozottságától félnek.
Olyan nincs hogy nem tud lefogyni. Vagyis van, de ott komoly baj van az étkezéssel.
Az étkezéssel nincsen baj
1600 kcal eszik egy nap ami tele van zöldséggel, gyümölccsel
Plusz írtam ,hogy szép arányos a teste, szép formás a melle, van combja, Popsia. Hiába alacsony mégis arányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!