Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban tényleg nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban tényleg nagyon nehéz barátnőt találni vagy csak a bizonyos férfiak bonyolítják túl?

Figyelt kérdés

2023. júl. 29. 14:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

Hát régen nem éltem, de szerintem akkor más miatt volt nehéz. Főleg vidéken, ahol az első udvarlóhoz sokan hozzá is mentek, mert ez volt a szokás. Hozzáteszem szar szokás.

Most meg az internetnek hála ott a Tinder és társai, ahol végtelen a hús piac. Rengeteg impulzus éri a lányokat, napi sok-sok üzenet, és persze válogat. Ezzel nincs is gond. Te is válogatsz, én is. Nagyobb baj az, hogy a külsőségek nagyon előtérbe kerültek. De akinek ez fontosabb, hidd el, mentsen meg tőle a Jóisten. Én teljesen átlagosan nézek ki, nem vagyok gazdag, de figyelek magamra. Edzek, próbálok előre jutni az életemben, vannak terveim, ráadásul dohányzom, ami sok embernél kizáró. 2 dolgot jegyezz meg. Az egyik, hogy a legszebb lány is ugyan olyan büdöset szarik reggel, a másik hogy ne legyél nőgyűlölő. Az itteni faszik jelentős része utalja a nőket. Holott ha tényleg senki sem akar valakivel lenni, akkor nem minden nő a hülye. Én mindig megtaláltam a szerencsémet, volt sok kapcsolatom, hosszabb is és nagyon rövid is ami csak a szexen alapult. Semmi bajom magammal. Ha valakinek nem tetszem, akkor nem. Tényleg elképesztően sok nő van. Sok sikert

29f

2023. júl. 30. 14:46
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

11. Én is pont 29 éves férfi vagyok. Álomvilágban élsz. Mindig is a külsőségek számítottak, csak régen a nőknek kevésbé volt engedve valamivel, hogy csak az alapján válasszanak. De az idióták azt hiszik, hogy régen az volt az élet, hogy a szülei hozzáadták a szép lányt a csúnya fiúhoz. Közben meg a szülők is sokszor a külső alapján is választottak párt ugyanúgy, mert ők sem akartak kib*@szni se a gyerekükkel, se az unokáikkal (hogy azok is csúnyák legyenek). Ja meg persze sokszor a fiúk sem választottak, mert őket is a szüleik adták hozzá valakihez, mint a lányokat.

A szerencsédet pedig azért találtad meg mindig, mert nem vagy extrémen csúnya, alacsony, kövér, csóró, szorongásos és hasonlók. Nem kell mind, elég csak az egyik. Sőt, valamiben ezek közül még akár átlag feletti is lehetsz. Vagy ha egyikben sem vagy, akkor eltúlzod a sikereidet vagy csak csúnya nőkkel sikerült összejönnöd. Nem tudom pontosan nyilván melyik a válasz, mert nem ismerlek. A saját életedet viszont ne vetítsd rá mindenki máséra, mert mások tőled eltérő genetikai tulajdonságokkal rendelkezhetnek és ezért eltérőek lehetnek a tapasztalataik a nőkkel.

2023. júl. 30. 15:58
 13/21 anonim ***** válasza:
78%

Jézus. Erről beszéltem kedves kérdező. Itt mindenki hibás 😀

Sok sikert neked is barátom.

2023. júl. 30. 16:22
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki hibás? Miről beszélsz? Én is jutok nőkhöz, mert jóképű vagyok. De attól még látom, hogy mi megy a mai világban és mi ment régen. Nőgyűlölő is lehetek, mert nem az számít, hanem a jóképűség.
2023. júl. 30. 16:26
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Örülök a jóképűségedhez. A családod és a csajod sajnálom egyedül.
2023. júl. 30. 16:28
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
13. Telóról írsz, azért vagy lusta egy sornál többet válaszolni kifejtősen?
2023. júl. 30. 16:32
 17/21 anonim ***** válasza:
A 12-essel egyetértek vagyis a felével (elég durva példákat hoz) de egyébként tényleg így volt és sok helyen nem az érzelmeket nézték azok nézték akiknek jó családja volt azaz megbeszéltek mindent minden rendbe volt stb. Egy olyan családba ahol a gyerek teljesen kiszolgáltatott ez elképzelhetetlen volt (a választási esély). Egyébként manapság is a külsőségekre mennek de talán mostmár több a jó szívű ember is ezt nem tudni de tény hogy vannak még olyanok akik harácsolni akarnak.
2023. aug. 3. 18:41
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nehezebb normalis kapcsolatot kialakitani mint regen.

Csak gondoljuk el hogy anno talalkozott a szinhazba a nagymama nagypapa anno fiatalon. Se internet, se telefon nem volt meg akkor auto is kivaltsag volt, megbeszeltek hogy a haz sarkanal talalkoznak delutan 4 kor. Aztan vagy randizgattak meg vagy nem.

Most kb az igazan szep lanyok egyszerre 7 faszival beszelgetnek csipog a messenger az insta a kutyafsza minden. A media kozvetiti hogy meno ha krvanak allsz, az a ferfi akinek nincs legalabb egy autoja vagy lakasa haza mar hatranybol indul. Nyugodtabb volt az elet nem voltak ekkora igenyek es ekkora vagyonbeli kulonbsegek emberek kozt. Mindenhova gyalog jartak, nem volt elvaras a bmw, audi, mivel eleve nem is letezett csak a leg kivaltsagosabbaknak. Gyakorlatilag az igazan szep lanyok kellenek mindenkinek, de ugye ok valogathatnak a sajat lakasos autos ferfiak kozt aki alajuk teszi, hulyek lennenek a gyari melossal leallni aki epp hogy az albit fizetni tudja. Anno ez teljesen normalis volt hogy a ferfi no kozosen alakitja ki az egzisztenciat manapsag mar iszonyu nagy teher nehezedik a ferfiakra ebbol a szempontbol.

Nem azt mondom lehet parkapcsolatot talalni az albis pasiknak is pl, csak nem biztos hogy Palvin Barbiknal kene probalkozni. Es itt nem arrol van szo hogy aranyasok vannak csak, hanem aki atlagosnal jobb no az megteheti hogy valogat. Persze egy sikeres jokepu ferfi is.

2023. aug. 4. 02:11
 19/21 A kérdező kommentje:

Hihetetlen, hogy a férfi dolgozzon, a nőnek meg elég szépnek születnie...

Igazságtalan az élet.

2023. aug. 4. 10:39
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag igen kerdezo.

A ferfiaknak sokkal tobb mindent kell belevinni anyagilag egy kapcsolatba a szep no meg eleg ha beleviszi a borotvalt barna sima nedves puncit meg a szep szemeket.

Viszont ha egy pasi kialakitja a biztos egzisztenciat, jol is nez ki melle akkor viszont annyit dug amennyit nem akar..

2023. aug. 4. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!