Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Segithetnek bizonyos kezelesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segithetnek bizonyos kezelesek vagy gyogyszerek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szokasos problemaval allok szembe. Csufsagom miatt nem kellek egyaltalan a lanyoknak/noknek. Meg azt a minimum szintet sem erem el, hogy egyaltalan szoba aljanak velem. Mar 33 eves vagyok es csak elutasitast kaptam. 25 eves koromig intenziven kerestem. A legtobb elutasitas eleg durva volt, tehat nyugodtan kijelenthetjuk, hogy eselytelen. Igy mar le is mondtam rola. Az elmult nehany evet viszonylag konnyen kibirtam.

Viszont par honapja iszonyatos frusztracio es szorongas vette kezdetet nalam. Biztos valami borderline lehet vagy ilyesmi. Ha megnezek egy filmet es van benne egy lany mar szomoru leszek. Ha csak meghallok egy noi hangot mar depresszioba vagyok. Nem beszelve arrol, hogy ha ki kell mennem az utcara, akkor meg rosszabb a helyzet. Nem tudok koncentralni se a tanulasra se a munkara, stb. Remeltem, hogy idovel elmulik de nagyon nem akar.

Mivel latom, hogy sokan vannak hasonlo helyzetben, ezert gondoltam rakerdezek, hogy esetleg hasznal-e erre valamilyen terapia vagy gyogyszer? Antidepresszansok esetleg? Xanax, frontin, stb jok lehetnek?

2022. dec. 8. 14:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Első körben szerintem keress fel egy pszichológust vagy beszélj a barátaiddal.

Egyébként, mit tettél azért, hogy legyen barátnőd? Adtál jobban a külsődre? Sportoltál? Fejlesztetted a kommunikációt? Elmentél közösségekbe?

2022. dec. 8. 14:45
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Az öcsém öngyilkos lett 35 évesen ez miatt. Vele semmi baj nem volt csak a testalkata. Mindig ilyen 100 kg körül mozgott de csak a 50 kilós lányokat szerette volna maga mellé.
2022. dec. 8. 14:46
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus/pszichiáter!

Magadtól semmi tabit ne próbálj ki!!!

2022. dec. 8. 14:52
 4/19 anonim ***** válasza:
30%

"ha ki kell mennem az utcara, akkor meg rosszabb a helyzet."

Pedig ki kell menned, és az lesz a jó. Otthon nem találkozhatsz neked való nővel.

2022. dec. 8. 14:55
 5/19 A kérdező kommentje:

1-es

Igen persze sok mindent megprobaltam. Meg ezt a pua nevezetu dolgot. Konyveket olvastam rola stb. De annyira a kulsosegekre mennek a nok, hogy ezek kb semmit se ernek.

Pszichologus mit tudna segiteni? Ok inkabb a problema forrasat tudjak megtalalni, de az viszont ismert.

2-es Reszvetem. Remelem en idaig nem jutok el. Bar nekem semmilyen elvarasom nincsen a nokkel szembe. Lehet tolem 100 kilos is. Legfeljebb rohejesen fogunk egymas mellett kinezni, de hat mar regen nem foglalkozok azzal ki mit mond.

2022. dec. 8. 14:56
 6/19 A kérdező kommentje:

4-es

Sok nekem valo novel talalkoztam mar csak egyiknek sem voltam nekivalo. 33 ev nem keves ido. Azt szoktak mondani, hogy ha 25 eves korodig nem talalsz senkit, akkor vegleg egyedul maradsz. Lehet, hogy igaz.

2022. dec. 8. 14:59
 7/19 anonim ***** válasza:
90%

Pontosan mit próbáltál meg?

A PUA egyik kategóriába sem tartozik, amit felsoroltam.

2022. dec. 8. 15:01
 8/19 A kérdező kommentje:

Mindent amit felsoroltál.

Kigyurtam magam, eljártam több rendezvényre. Egyébként 6 évig jártam egyetemre. Hidd el 25 évesen egyedul lenni olyan dolog, hogy az embernek már nincsen veszítenivalója, tehát sok helyen, sok tipusu csajnál probálkoztam.

2022. dec. 8. 16:49
 9/19 A kérdező kommentje:
Ha nem vagy elég magas és elég jóképű akkor véged van. Nekem ez a 33 évnyi tapasztalatom. Ja és persze Bp-n lakom, tehát nem egy zsákfalu. Bár lehet vidéken nagyobb szerencsém lett volna.
2022. dec. 8. 16:50
 10/19 anonim ***** válasza:
78%

"Azt szoktak mondani, hogy ha 25 eves korodig nem talalsz senkit, akkor vegleg egyedul maradsz."

Nem igaz.

2022. dec. 9. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!