Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadtátok el egy bizonyos kor után (, pl 35 felett, én 37 vagyok), átlagbérért dolgozva (tehát nem 4-5-600 nettók) hogy egyedül maradtok? Könnyen ment? Néha nem rossz?
Szerintem nem a fizetésedtől függ, hogy milyen könnyen vagy nehezen fogadod el, hogy egyedül vagy. Én most 41 vagyok, egyedül. Még nem adtam fel véglegesen, hogy talán valahol mégis rátalálok a páromra, de egyre fogy a reményem. Attól is függ, hogy mi(k) történt(ek) veled, és az(oka)t hogy él(t)ed meg. Engem sok csalódás ért, ezért nem volt olyan nehéz elfogadni.
Én azt mondom: inkább legyél egyedül, mint rossz kapcsolatban.
,,Én azt mondom: inkább legyél egyedül, mint rossz kapcsolatban."
Szerintem is.
Engem is sok csalódás ért sajnos.
Sehogy.
39 vagyok, nettó 190-et keresek, és most a nyáron jöttem össze egy okos, művelt, gyönyörű nővel.
Nem kétlem, hogy vannak olyanok, akiknél az általad említett szempont a mérvadó, de én normális nüt kerestem.
En vegul 2011-ben, 27 evesen nyeltem be a fekete bogyot. Ossze kell fogni, es helyreallitani a parkapcsolati piacot.
38F incel
39 vagyok, nettó 190-et keresek, és most a nyáron jöttem össze egy okos, művelt, gyönyörű nővel.
Szerencsés vagy, én nem rondán, 270 nettóval is csak elutasítást találok.
47 feletti vagyok, eü-ben rohadva. 7.5 éve egyedül, de én ezen semmiért sem változtatnék már.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!