Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadtátok el egy bizonyos kor után (, pl 35 felett, én 37 vagyok), átlagbérért dolgozva (tehát nem 4-5-600 nettók) hogy egyedül maradtok? Könnyen ment? Néha nem rossz?
Figyelt kérdés
2022. aug. 30. 10:21
11/33 A kérdező kommentje:
10. Ez borzasztó, az én szememben legalábbis. A hátralevő 25-30 évet egyedül akarod letolni?
2022. aug. 30. 11:10
12/33 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy egy jó kapcsolatban nem ezek számítanak. Aranyásót ennyiért nem könnyen fogsz találni, ha pedig ez nálad a központi téma, akkor normális nőt sem nagyon fogsz.
13/33 anonim válasza:
Szerintem nem az kérdező. Inkább egy gonddal kevesebb van az életemben. Van elég más probléma is, az bőven elég. Ennyi évem meg biztosan nincsen hátra.
14/33 anonim válasza:
az attól függ...
Szóval:
Ha akkor költöztetek otthonról , akkor költöztetek össze és fizetettek közösen albérletet mikor összejöttetek, akkor nyilván 2-en könnyebb volt kicsengetni az albit és megélni havonta-
egyedül maradni albérletben nyilván nehezebb, nem biztos, hogy futja mindenre.
15/33 anonim válasza:
A netto 4-5-600 az atlag! A te fizetesed atlag alatti
16/33 anonim válasza:
8
Helyrealkitani??? Most van rendben!!!! Neked is van valasztasi jogod, meg nekem is. Hol a gond?
17/33 anonim válasza:
A bruttó 430 az átlag. Szóval nettó 300 körül. Mégpedig mészáros és batátainak milliós, tehát sokkal többen vannak alatta mint felette
18/33 A kérdező kommentje:
2022. aug. 30. 12:39
19/33 anonim válasza:
És te elhiszel mindent?
Másrészt: tudod egyáltalán, hogy mi az az átlag?
Ahhoz képest, hogy diplomásnak mondod magad, azért nem vagy a csúcson, ha gondolkodni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!