Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadtátok el egy bizonyos kor után (, pl 35 felett, én 37 vagyok), átlagbérért dolgozva (tehát nem 4-5-600 nettók) hogy egyedül maradtok? Könnyen ment? Néha nem rossz?
"31 éves nő vagyok"
Akkor 5 even belul ki leszel focizva a ferjed altal, aztan majd veget er a tutorial mode :)
Majd nezz vissza a topikba....
38F incel
29.
Nőként ezt kb. örökké lehet csinálni, a nyerő oldalon vagy. Ismerek olyat aki 55 éves és lazán szerez magának futó kapcsolatokat kb. bármilyen erőlködés nélkül. És nem vén alkeszeket meg suttyó parasztbácsikat, hanem átlagos karaktereket 45-60 között.
Férfiként ugyanezt lehetetlen kivitelezni.
Igen, azért sikerült nekem alkoholistát kiajánlania az irodának, mert azt előlük elhallgatta az illető pasi. És amikor én mondtam az irodában, akkor meg voltak lepődve!
És igen, sajnos vannak olyanok, akiknek ki tudja miért, nagyon nem jön össze ez a párkapcsolatosdi. 🤬
Sokszor 1-2 találkozás után dobják az embert, nem hagyva időt, hogy jobban megismerkedjenek. És én nem vagyok olyan, hogy azonnal az első alkalommal mindent kiteregetek. Megválogatom, hogy kinek mit mikor mondok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!