Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy fogadtátok el egy bizonyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadtátok el egy bizonyos kor után (, pl 35 felett, én 37 vagyok), átlagbérért dolgozva (tehát nem 4-5-600 nettók) hogy egyedül maradtok? Könnyen ment? Néha nem rossz?

Figyelt kérdés
2022. aug. 30. 10:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
23%
Hozzá kell szokni. Figyelj, attól, hogy te egyedül vagy még ha kinézel az ablakon és ha nem kis faluban laksz (de talán ott is) jönnek-mennek az újabbnál újabb szép nyugati autók. Na, nekik vannak nőik, neked nincsenek. Ilyen az élet.
2022. aug. 30. 14:57
 22/33 anonim ***** válasza:
20%
Lefőtt neked a caffe
2022. aug. 30. 17:31
 23/33 anonim ***** válasza:
82%

Az átlagbér nem tudom hogy jön ide, full lényegtelen, nincstelen csórók is élnek párkapcsolatban meg 2M fizetéssel is lehet magányosan tengődni. Nekem is átlag fölötti a fizetésem és én is egyedül fogok megrohadni valószínűleg mert egy aszociális f@$z vagyok. Szar ügy. Teljesen nem lehet elfogadni mert tudom hogy lehetne máshogy is. Nagyon kicsi az esély de soha nem nulla. Mindig vannak akik az esélyek ellenére egymásra találnak és így mindig ott lebeg az ember előtt délibábként hogy ez neki is sikerülhet. Az évek csak telnek persze és sehol semmi,közben meg beleszürkülök az érzelmi nihilbe. Nem mindig szar, vannak jobb és rosszabb napok, hetek, hónapok, nekem általában a téli hónapok jelentik a mélypontot. Vigaszt az a tudat nyújt hogy a párkapcsolat sem jelenti azt hogy jegyet váltottál az élethosszig tartó boldogságra. Rengeteg a valódi kötődés nélküli, feszínes, kirakat vagy érdekkapcsolat. Sok házasságot az egzisztenciális függés tart össze, szeretetnek nyoma sincs sőt már a másik jelenléte is nyomasztó, idegesítő. A társas magánytól még az egyedüllét is jobb. Egyedül azzal nem tudok megbékélni hogy valahol ezen a kxrvanagy világon lennie kell egy nőnek akinek pont ugyanakkora szüksége lenne rám mint nekem őrá. Akiben ugyanazok az érzések kavarognak mint bennem amikor egyedül sétál az öreg fák alatt a folyóparton. Aki ugyanúgy nem találja helyét a világban, aki ugyanolyan elb@$zottnak érzi magát néha mint én.

Nem tudom hogy mikor jön el az a pont amikor el tudom engedni teljesen ezt az egészet és megbékélek a sorsommal. Az ember ebbe majd szépen lassan belehal lelkileg aztán meg elvegetál addig amíg a teste működik, én legalábbis erre számítok.

2022. aug. 30. 18:58
 24/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy van ez. Nekem is van bíró ismerősöm nagyon magas fizetéssel 38 évesen, és még jól is néz ki ráadásul. De eljut 2 randiig minden nővel, aztán vége. Volt vagy 40 randija az elmúlt 10 évben, de párkapcsolata sohasem volt még. Szóval van olyan is, akiben nincs meg az a bizonyos x valami sem.
2022. aug. 30. 19:08
 25/33 anonim ***** válasza:
34%
Amúgy az volt a téma legutóbb a gyerekkori barátommal(2M fölött keres nettóban) hogy mivel ő sem lát nagyon esélyt már rendes kapcsolatra, a gyerekvállalásból is gyakorlatilag kiöregedtünk, mi a franc lesz majd a felhalmozott dolgainkkal(kecó, lóvé stb. ) amikor meghalunk. 41 évesek vagyunk, ha ma találkoznánk életünk szerelmével és rövid udvarlás után teherbe ejtenénk akkor még 9 hónap a terhesség, lennénk majd 43 évesek mire gyerekünk születne. 60+ éves trottyos szarként mehetnénk a gyerek érettségi ballagására. És jó eséllyel nem fogunk se ma se holnap találkozni azzal a nővel akivel el tudnánk képzelni komoly kapcsolatot, így ez ennyi volt. Szóval ezen agyalunk most, én valami állatmenhelyre hagynám a dolgokat, ő inkább patronálna egy vagy több árva gyereket de majd még meglátjuk. Ez most így kxrva gáz így leírva de akkor is ezzel a kérdéssel majd komolyan foglalkozni kell a jövőben.
2022. aug. 30. 19:51
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen fogadtam el, néha rossz. Az érett intelligens nők már nem a külsőt nézik, hanem hogy ki milyen karriert csinált és mennyit keres, mert élvezni akarják az életet már.
2022. aug. 30. 21:04
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokáig görcsösen ragaszkodva kerestem társat. Voltam fent társkereső weboldalakon, beiratkoztam társközvetítő irodába. Csupa negatív tapasztalatot szereztem. Az az egyetlen érzés kerülget, hogy mágnesként vonzom az idiótákat. És hozzáteszem nem döntöm el előre, hogy ilyet találjak, de előbb-utóbb kiderül.

Pl. a társközvetítő irodában kiajánlottak nekem egy állítólag száraz alkoholistát. Az egyik társkereső oldalon pedig az egyik - miután visszautasítottam - elkezdett kioktatni, hogy nézzem meg, hogy mióta vagyok fent az oldalon stb.

Gondolhatjátok, hogy az ilyenek "extra" kedvet adnak, hogy folytassam a keresést.

2022. aug. 30. 21:19
 28/33 A kérdező kommentje:
27. Hogy mik vannak, alkoholistát ajánlanak egy normális, átlag fazonnak? Nagyjából lassan eljutunk oda, hogy a ronda, dagadt Marcsa is csak a jópasikkal fog kavarni.
2022. aug. 30. 21:42
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú olvasni a kommenteket, számomra hihetetlen, hogy vannak, akiknek ennyire nem jön össze párkapcsolat. ☹️

31 éves nő vagyok, 17 éves korom óta max 1 évet voltam összesen szingli, 4 kapcsolatom volt, volt, ami több évig tartott, volt ami csak pár hónapig. Ez a negyedik kapcsolatom már házasság lett, van egy gyönyörű kislányunk, akit mindennél jobban szeretünk. Nagyon boldog és harmonikus a házasságunk, veszekedni nem szoktunk, ha valami gondunk van azt nyugodtan megbeszéljük, jóban rosszban, egészségben betegségben ott voltunk és vagyunk egymásnak, a legjobb érzés szeretni és szeretve lenni. Nagyon sajnálom, hogyha valaki ezt nem tudja átélni. Sok szerencsét kívánok, sosem késő megtalálni a társunkat!

2022. aug. 30. 22:07
 30/33 anonim ***** válasza:
78%

28

Vicces, hogy te prédikáksz a nők fekszinességéről, majd olyan szavakkal dolbálozól, mint "ronda dagadt"

2022. aug. 30. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!