Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért van sok magát incelnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért van sok magát incelnek valló férfinak itthon társkeresési problémája, mert most értünk oda, ami a nyugaton 30 éve megy?

Figyelt kérdés
Nem vagyok incel, nő vagyok. Ma bekapcsoltam a Szex és New York első részét, ami kb 25-30 évvel ezelőtti és majdnem hanyatvágódtam. Az első részben pontosan azt boncolgatják, amit itt naphosszat az incelek, de szószerint. Mintha a GYK-t olvastam volna. Férfiak taglalják, hogy elszálktak a nők igényei, nem jó a pocakos, a törpe, az egyszerű melós. Nők pedig nem akarnak férjhez menni, tűzhely mögött állni, karriett és jó szexet akarnak. Tulajdonképpen csak elértünk oda, ahol Amerika 30 éve tartott(ahogy sok másban is). Ja, és ott még szó sincs tinderről, online ismerkedéstől teljesen független a dolog. Nagyon ajánlom megnézésre, fél óra az egész. Tehát lehet nem a tinder és nem is a"balkáni mentalitás"idézte elő. Nyugaton már 30 éve ez ment a nagyobb városkoban.

2023. júl. 27. 21:57
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
27%
(Ha férfi vagy, akkor meg a gyros tálat fogod csinálni)
2023. júl. 27. 23:31
 12/49 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező: Igazad van, nem a tinder hibája ez elsősorban/kizárólagosan szerintem sem.
2023. júl. 27. 23:41
 13/49 anonim ***** válasza:
76%

A nők pontosan annyi szabadságot kaptak, amennyit megérdemelnek és amennyivel a férfiak is rendelkeznek. Nehogy már az legyen a módi, hogy visszafelé fejlődünk! Ultra gáz, hogy némelyik magát pasinak nevező véglény csak akkor tud “érvényesülni”, ha elnyomhatja kedve szerint a nőket. Hát nem, éppen itt volna már az ideje ezt az álomképet elengedni, mert ilyen nem lesz.

Csak azért mert farokkal a lábatok között születettetek semmivel nincs több jogotok a szabadsághoz, a szabad akarathoz, mint a nőknek!

2023. júl. 28. 00:09
 14/49 anonim ***** válasza:
18%

#2: "Jó, de mi ezzel a gond? Mindenkinek a magánügye, hogy mihez kezd az életével. Ki ne akarna jó szexet meg karriert?"

Ugyanúgy, ahogy a 70-es, 80-as években a nejlonzacskó, a kommunális hulladék és minden más is mindenkinek a magánügye volt, ahogy az is, hogy éppen mivel tüzelt meg mit égetett a telkén. És hogy mivel tankolta az akkori autókat meg azok mennyit fogyasztottak, hiszen úgyis szinte ingyé van a benzin. Meg is lett az eredménye.

TÁRSADALMI problémák vannak, amikkel persze nem kell törődni, pláne ha gyereket sem akarsz, de attól azért még tagadni sem kéne. Ha simán csak kijelented, hogy "Önző vagyok és az individualista kiteljesedésem egyedi hópiheként sokkal fontosabb, mint az emberiség jövője." akkor lapozunk és egy szót nem szólunk. Csak legalább ismernéd el. De ezt sosem fogod, hiszen ebben az esetben rossz embernek éreznéd magad, azt meg semmiképp sem akarod. Te pozitív hópihe szeretnél lenni. Erősen hinni benne, hogy attól, hogy neked JÁR a high-life, még ugyanez mindenki másnak is. Akinek nem, az önmaga tehet róla, nem küzdött érte eléggé.

Meg lesz még ennek a böjtje és remélem majd végignézhetem a világégést. Meg azt is remélem, hogy majd a kognitív disszonanciád nem akadályoz az értékítéletben, mikor a sokadik színesbőrű migráns fogja ugyanazt csinálni, mint Elliot Rodger, vagy durvábbat.

#3: "Nem csak azoknak a férfiaknak vannak társkeresési problémái, akik incelnek vallják magukat."

Ez olyan "Kikérem magamnak, hogy LMBTQ csoportba sorolnak, miközben én csak a saját nememnez vonzódom, régen ezt simán b..inak hívták, nem alkottak hülye szavakat." módon hangzott.

#5: Nem csak a bablevest és nem csak a nők. Ha nem tűnt volna fel, senki nem akar semmit azon kívül, hogy fehérgalléros főnöki munkakört 0 felelősséggel és magas fizetéssel, rutinfeladatokat a harmadik világbéli rabszolgáknak vagy a ChatGPT-nek kiszervezve, ő meg élete végig henyélne a tengerparton, a home officet pedig úgy képzeli el, hogy Bora Borán van 5G, amivel lecsekkolja két bennszülött szex között a milliós laptopján (amit nem lopnak el egy amúgy szegény, kizárólag turizmusból élő helyen, ahol sem térfigyelő kamerák, sem a fejlett világban megszokott igazságszolgáltatás nincs) megnézi hogy állnak az amúgy örökké emelkedő kriptopénzei.

Mindezt persze sokszázmilliomod magával és itt jön képbe a probléma. Ennyi embernek nem lehet ilyen jó élete, mert akkor összeomlik a gazdaság.

És ami ma kecsegtető munkakörnek tűnik, az mindjárt nem lesz az, amikor mindenki azt akarja csinálni és addig szaladgál a tömeg a hajó különböző sarkaiba, amíg rá nem eszmél, hogy süllyed a hajó, mert túl sokan vagyunk benne, egyre többen, miközben egyre kevesebbre van szükség.

A kollektív szemléletmóddal van a baj, csak éppen itt és most ebben a témakörben az van terítéken, hogy a nők ezzel a "ki ha én nem, én vagyok a világ közepe, mindenhez IS jogom van, JÁR nekem minden IS" hogyan járulnak hozzá a világ tönkretételéhez.

És őszintén sajnálom, aki ebből csak annyit lát ki, hogy neki dugni kéne pocakos Józsival, hogy megmentse a világot, mert nagyon nem erről van szó, ennél sokkal mélyebb és szerteágazóbb a probléma. És ahány egyén, annyi megoldás.

2023. júl. 28. 01:27
 15/49 anonim ***** válasza:
80%

Az egy sorozat.

Incelek mindig is voltak. Csak agglegényekbek hívták őket

2023. júl. 28. 01:43
 16/49 anonim ***** válasza:
48%
Már 23 éve is láttuk, hiszen a sorozatok ideértek. Igazából mindig is ez volt, csak nagyon eldurvult a helyzet, széleskörűvé vált.
2023. júl. 28. 03:28
 17/49 anonim ***** válasza:
65%

Ha ugyan olyan jogaim és lehetőségeim vannak, mint a férfiaknak, és a pasi nem ér fel Hozzám, akkor kivel is van a baj...

Bizony, bizony pasikák, kapjátok össze magatokat, és legyetek végre férfiak.

2023. júl. 28. 07:07
 18/49 anonim ***** válasza:
64%
Akkor mindenki elmagányosodik és a kapcsolatok szétbomlanak, mert alapvetően ez egy beteg társadalom.
2023. júl. 28. 07:16
 19/49 anonim ***** válasza:
78%
En is par eve neztem meg a szex es New Yorkot es pont azt ereztem, hogy dobbenetesen a mai korunkat vazolja fel, minden teren kb. Lehet újranézem, koszi :D de amugy ott is lathato a masik , hogy a kevesbe vonzo csaj meg sokszor megszívja es inkabb a gyonyoru nok azok akik ezt eljatszhatjak es pasik mind roluk almodoznak szoval ja semmi nem valtozott xd
2023. júl. 28. 07:31
 20/49 anonim ***** válasza:
66%
Azért vigaszul betolják a reklámba a narancsbőrös segget, ne legyünk azért mégse olyan diszkriminatívak, a férfiakat úgyse különösen érdekli ha csak a lyukat nézik, de így legalább lehetünk kellően álszentek.
2023. júl. 28. 07:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!