Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek miért hiszitek azt, hogy alanyi jogon járna nektek egy tiktok/insta modell csaj barátnőnek?
Incelek és a jó belső értékek... :D:D:D Rég röhögtem ilyen jót.
Nevetséges maximum az, aki azt képzeli neki bármi és főleg bárki alanyi jogon jár. Az ilyen se nem intelligens, se nem jó belső értékekkel rendelkező ember. Ez a két dolog kizárja egymást, normális/értelmes férfi és nő tisztában van azzal, hogy semmi nem jár neki alanyi jogon, főleg nem egy másik ember.
Az állnak amúgy még mindig krvára semmi köze nincs ehhez, ezt csak a betegagyú incelek találták ki maguknak, hogy legyen amin nyavalyogni és szabályosam hergelik is egymást, hogy úúúú igen, csak annak lehet jó nője, akinek lapátálla van. 🤦🏻♀️ Vicc.
Ha annyira jók a belső értékeid (ami nyilván hazugság, már a komment is az ellentétjét bizonyítja) és annyira intelligens vagy (ami szintén nem igaz) már rég találtál volna magad mellé barátnőt, de nem véletlen vagy egyedül az összes többi incellel együtt, mivel az elvárásaitok az egekben és azontúl vannak. Annak ellenére is, hogy ti messze nem tudjátok azt a szintet hozni külsőben, amit az instamodellek. Mégis mit tudtok ti adni egy instamodell szintű csajnak, amit egy jóképű, vonzó férfi ne tudna? Ne nevetessétek már ki magatokat.
Hát én valahogy eddig csak értelmes emberekkel találkoztam, akik véletlenül sem hitték, hogy nekik bármi is járna az életben alanyi jogon, nem hogy még egy másik ember. Nem, a jóképű férfiak és a csinos nők sem vizionáltak ilyet.
Egy normális kapcsolatért mindig tenni kell, az senki ölébe nem fog belehullani.
Neked is csak az bssza a csőröd, hogy másnak összejön a csinos nő, neked meg nem, azért kell belemagyarázd mindenbe a hülye "a chad is azt hiszi h neki alanyi jogon jár" dumát meg a még hülyébb állkapocs bullshitet.
23
Ők jól néznek ki, és egyes nők szabad akaratukból döntenek mellettük.
26
???
Nyilván ugyanúgy vágyhatsz bármire, mint bárki más. De ha nem nézel ki jól, és ennek tetejében ekkora ostoba méregzsák vagy, mint aminek mutatod magad, akkor senki sem akar majd veled lenni.
Márpedig ezt kutya kötelességed tiszteletben tartani.
27
Oké de senki ne kérje rajtam számon, hogy mire vágyhatok alanyi jogon.
Ennyi.
28
Nyilván alanyi jogod, hogy arra vágyj, amire akarsz. De ettől még nem lesz ahhoz a bizonyos dolgohoz JOGOD.
Vágyni van jogod, nem megkapni.
Ahhoz van az embereknek joga, amit kiharcoltak. A feminaciknak azert van joguk a zsiros vezerigazgatoi allasokra, mert kiharcoltak maguknak, es az EU-parlament megszavazta.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!