Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van a tindernek valami alterna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a tindernek valami alternatívája ahol nem csak modell alkatú szépségű nők vannak?

Figyelt kérdés
Pörgetem egy hónapja a tindert, kíváncsiságból előfizettem de szinte csak modell alkatú tényleg szép nők vannak fenn, amivel nincs is gond csak én tudom hogy ez nem az én szintem és tök jogosan hiába likeolom nincs matchem, nem vagyok egy szinten azokkal a lányokkal akik fent vannak. A kérdés az lenne hogy hogyan tudnám kiszűrni, vagy van-e alternatívája a tindernek?

#randi #csúnya #Tinder #ronda társkereső
2023. ápr. 8. 09:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
2023. ápr. 8. 09:37
 2/11 anonim ***** válasza:
38%

Badoo?

Nőként én pont ezért menekültem villámgyorsan a Tinderről, és tudtam megmaradni a Badoon. Utóbbi heterogén; ugyanúgy jelen vannak ott is tökéletesék, mint Tinderen, és igen, van egy nagyon gáz réteg is, de bele lehet futni egyszerű, hétköznapi emberekbe is.

2023. ápr. 8. 09:40
 3/11 anonim ***** válasza:
27%

Előfizetêssel egy nyugodt este alatt ki lehet pörgetni Bp-en is az összes csajt, azért nem végtelen a számuk rajta.

Szánj rá egyszer egy péntek kora estét, akkor van a csúcsforgalom, ha zavarnak a modellek, gyorsan lökdösd őket balra, hogy ne takarják el a téged érdeklő nőket.

2023. ápr. 8. 09:45
 4/11 A kérdező kommentje:
A badoo ugyanaz az a szisztéma mint a tinder ha jól látom? Megpróbálom hátha, közepkategória aljába sorolom magam kb de a tinderen kiakadtam hogy egy olyan se jött szembe akire azt mondanám hogy hát na :D
2023. ápr. 8. 09:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Kb 30 db likeot nyomtam, abból egy match lett de rá se írtam mert biztos félre nyomott
2023. ápr. 8. 09:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Vannak nem gyönyörű nők is a tinderen, csak eleget kell hozzá jobbra húzkodni, mert az algoritmusa olyan, hogy először a legnépszerűbbeket (vagyis a legszebbeket) dobálja fel. De miután azok elfogytak jönnek az átlagosak is.
2023. ápr. 8. 09:55
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor még nyomkodom kicsit, hátha de volt már hogy 30 km -es körzetembe elfogyott pedig Budapest is benne van
2023. ápr. 8. 10:02
 8/11 anonim ***** válasza:

"A badoo ugyanaz az a szisztéma mint a tinder ha jól látom?"

Igen, csak a felhasználók köre más. Egyszer olvastam erre egy nagyon találó megfogalmazást: a társadalom nagyjából minden rétege képviselteti magát. Tinderen nem, ott szinte csak az elit. Fullos külső + az arról készült magas színvonalú fotók, neves egyetem komoly szakán szerzett diploma (legalább egy), nem akármilyen munka és hobbi stb. Félistenek és félistennők. Hát kinek mi, én csak egy mezei szürke kisegér vagyok, nagyon nem egy világ ezekkel.

2023. ápr. 8. 10:03
 9/11 anonim ***** válasza:
72%

Van mindkettővel tapasztalatom, de ha nem budapesti vagy szimplán városi az ember, akkor méginkább kiábrándító a tinderbadoo. A badoon előnytelenek (+ analfabéták is gyakran) vannak zömmel vagy olyanok, akiket évek óta látok, ha néha visszatérek szétnézni. Sajnálom ezeket az embereket valahol, mert nekik lehet még csak nehéz ismerkedni, de egyszerűen nem megy... jó, ha aznap törlöm is magam kb. A tinder pedig az egyhelyben toporgás mintapéldája. A modellekkel nekem sincs dolgom, de ha van is szolidabb, értelmes nő, a lokáció szerint borítékolható, hogy ebből szinte sosem lesz egyezés. Persze előfizetés meg minden...

A megoldás inkább az lehet, hogy élőben a megfelelő helyen: hobbicsoportok, közösségileg szervezett dolgok, ami magányosként másfajta erőfeszítéseket igényel, de az online idővesztéshez képest legalább kézzelfogható volna. Neten évekig kallódhat az ember sikertelenül, ténylegesen minimális sikerélmény nélkül.

2023. ápr. 8. 10:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Tényleg tinderen még az tűnt fel hogy szinte kivétel nélkül egyetemet végzettek van fent :D
2023. ápr. 8. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!