Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van a tindernek valami alterna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a tindernek valami alternatívája ahol nem csak modell alkatú szépségű nők vannak?

Figyelt kérdés
Pörgetem egy hónapja a tindert, kíváncsiságból előfizettem de szinte csak modell alkatú tényleg szép nők vannak fenn, amivel nincs is gond csak én tudom hogy ez nem az én szintem és tök jogosan hiába likeolom nincs matchem, nem vagyok egy szinten azokkal a lányokkal akik fent vannak. A kérdés az lenne hogy hogyan tudnám kiszűrni, vagy van-e alternatívája a tindernek?

#randi #csúnya #Tinder #ronda társkereső
2023. ápr. 8. 09:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tinderen tényleg esélytelen átlagemberként matchelni valakivel. Sajnos a Badoo engem valamiért kibannolt így az is kiesett :D
2023. máj. 22. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!