Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Extrém modell esélyek Magyaror...

Extrém modell esélyek Magyarországon?

Figyelt kérdés
Kérdésemet azért nem simán a modell kategbe írtam, mert hátha így több hasznos válasz érkezik,ugyanis alternatív/ extrém modell szeretnék lenni. Vannak piercingjeim, és egyenlőre 2 tetoválásom, viszont (!) sajnos eléggé alacsony ( 161 cm, 48 kg ) vagyok. Lehet egyáltalán így esélyem akár idehaza, akár esetleg külföldön? Azért él bennem a remény, mert annó anyumat is keresték ilyen lehetőségfel, de sajnos már nem tudni, melyik cég, és ő sem magas 166 cm-el. Mennyire reális ilyen karrierről álmodozni? Mi kell, hogy ezen az úton el tudjak indulni? 19/l

2018. szept. 5. 22:33
 1/7 anonim válasza:
43%
SuicideGirls, WoodmanCasting
2018. szept. 6. 08:53
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Extrém alacsony vagy, az biztos.

De most hogy a freak show egy oszlopos tagja kidőlt jelentkezhetsz a helyére. :DD

[link]

2018. szept. 6. 12:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Én szerettem Rick-et, és elfogadom, ha valakinek ez a stílus nem jön be, de akkor is ki lehet ezt fejezni kultúráltan. Halottról meg vagy jót, vagy semmit...
2018. szept. 6. 13:27
 4/7 $$$$$ ***** válasza:
0%

Hát azt nem tudom hogy hol találsz ithol ilyen modell ügynökséget. De az biztos hogy a leírtak alapján nekem olyan lány lenne a tökéletes barátnő mint te .De ez nem számít mert nem ezt kérdezted. De sok sikert kívanok 😃!

18/F

2018. szept. 6. 23:51
 5/7 anonim válasza:
61%

Szerintem százhetvensok centistől indul egy klasszikus modell ez igaz.

Olyan ez hogy kosarasnak sem "mehet" alacsony, és harckocsizónak, vagy lovas zsokénak sem mehet magas ember.

De !

Amit írtál, ma már vannak plusz size modellek például, és Te eleve az alternatív/extrém modell kategóriát pályáznád meg, így igenis hogy van esélyed.

Nézd nem tartozik szorosan a témához, de én a lányokat is szoktam úgy szeretni, és főleg megnézni, és nekem legalább úgy bejön a szép hosszú magas lány, mint a pici, aki erotikát sugároz.

Higyj az álmodban kérlek, tarts ki, és meglátod sikeres leszel benne, csak ne legyen kétséged (persze nem azt jelenti hogy beképzeltnek kell lenni), de TUDD hogy sikerülni fog.

Nekem 188 centis létemre kifejezetten bejönnek a pici, nagyjából 155-160 körüli lányok.

Hogy ezen az úton el tudj indulni ahhoz meg a teljes fokú saját magadban való hiten kívül kell az is, hogy tudd, hogy Neked mi áll jól, mi az előnyös, hogy tudod jól "eladni magad". Ha olyan ruhát próbálsz fölvenni ami az alacsonyabbaknak rosszul áll, akkor csak bohócot csinálsz magadból. Én nagyon-nagyon drukkolok Neked, menni fog az én tudom (persze ha tényleg nagyon komolyan akarod)

2018. szept. 7. 18:16
 6/7 anonim válasza:

Ja és persze a konkrét válasz:

MENNI FOG ÉS NAGYON IS VAN ESÉLYED !

Drukk drukk drukk drukk

2018. szept. 7. 18:18
 7/7 anonim válasza:
100%
Fotó modell lehetnél ha jól nézel ki. Magasság ott nem számít szerintem
2018. okt. 8. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!