Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek miért hiszitek azt, hogy alanyi jogon járna nektek egy tiktok/insta modell csaj barátnőnek?
Nem vettem észre hogy ezt hinnék.
Inkább azt, hogy szimplán nagyon nehezen jönnek össze nővel, pedig egy kevésbé szép is megfelelne.
És azt, hogy a kövér, és előnytelen arcú nők is úgy érzik, hogy nekik jár egy szép, helyes pasi, mivel torzult az önértékelésük.
"Én azt nem értem, hogy miért kell a nőknél sikertelen férfiakat ennyire gyalázni és leincelezgetni? Mit ártottak ők nektek?"
Nem, nem, nem!☝️ Nem a nőknél sikertelen férfiakat. Az inceleket. Nem ugyan az!
Azért azokat az instacsajokat egyáltalán nem nevezném modellnek, némelyikük iszonyat ronda.
39 f incel
Nem hisszük azt.
megint egy tipikus provokáló, értelmetlen kérdés.
Nem hiszi senki azt, hogy neki "alanyi jogon" járna bármi is.
Ezt csak ti gondoljátok idióta trollok.
Azert, mert a femceleknek is kvota alapjan jar a zsiros vezerigazgatoi allas.....
39F incel
Azért járna mert jók a belső értékeim, intelligens vagyok és van saját egzisztenciám.
Hadd ne azon múljon apám anyám milyen állat gyúrt nekem.
Nevetséges..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!