Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek miért hiszitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek miért hiszitek azt, hogy alanyi jogon járna nektek egy tiktok/insta modell csaj barátnőnek?

Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 15:40
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
64%
Egyáltalán kit érdekel, mire vágynak az incelek? Úgysem lesz soha párkapcsolatuk (mert nem érdemlik meg), tehát abszolút jelentéktelen, hogy mire gondolnak miközben a markukkal élnek nemi életet.🤔
2023. júl. 25. 15:54
 12/42 anonim ***** válasza:
26%
Én azt nem értem, hogy miért kell a nőknél sikertelen férfiakat ennyire gyalázni és leincelezgetni? Mit ártottak ők nektek?
2023. júl. 25. 15:57
 13/42 anonim ***** válasza:
42%

Nem vettem észre hogy ezt hinnék.

Inkább azt, hogy szimplán nagyon nehezen jönnek össze nővel, pedig egy kevésbé szép is megfelelne.

És azt, hogy a kövér, és előnytelen arcú nők is úgy érzik, hogy nekik jár egy szép, helyes pasi, mivel torzult az önértékelésük.

2023. júl. 25. 16:11
 14/42 anonim ***** válasza:
57%
Te miről beszélsz? Ők nem akarnak barátnőt. Ők minél több modell kinézetű nőt akarnak megdugni. :DDD
2023. júl. 25. 16:21
 15/42 anonim ***** válasza:
13%
Hát ha már semmi sem jut akkor nem a takarítónőről fognak ábrándozni hanem a legjobbról 😂
2023. júl. 25. 18:30
 16/42 anonim ***** válasza:
62%

"Én azt nem értem, hogy miért kell a nőknél sikertelen férfiakat ennyire gyalázni és leincelezgetni? Mit ártottak ők nektek?"

Nem, nem, nem!☝️ Nem a nőknél sikertelen férfiakat. Az inceleket. Nem ugyan az!

2023. júl. 25. 18:33
 17/42 anonim ***** válasza:
29%

Azért azokat az instacsajokat egyáltalán nem nevezném modellnek, némelyikük iszonyat ronda.

39 f incel

2023. júl. 25. 22:59
 18/42 anonim ***** válasza:
15%

Nem hisszük azt.

megint egy tipikus provokáló, értelmetlen kérdés.

Nem hiszi senki azt, hogy neki "alanyi jogon" járna bármi is.

Ezt csak ti gondoljátok idióta trollok.

2023. júl. 26. 06:14
 19/42 anonim ***** válasza:
18%

Azert, mert a femceleknek is kvota alapjan jar a zsiros vezerigazgatoi allas.....

39F incel

2023. júl. 26. 07:29
 20/42 anonim ***** válasza:
19%

Azért járna mert jók a belső értékeim, intelligens vagyok és van saját egzisztenciám.

Hadd ne azon múljon apám anyám milyen állat gyúrt nekem.

Nevetséges..

2023. júl. 27. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!